Efsanem Lutfen yardimci olurmusunuz7+5 hamileyim doktor muayinesi olmadim sigortasiz muayine ve tahlil fiyatlari ne kadar ucret bilgisi olan varmi devlet ve ya ozel hastanede.Onceden tesekkur ederim
LyliaMom Efsanem hastaneye hasta kaydı yaparken analık hakkından yararlandığınızı söyleyin. devlet hastanelerinde ücretsiz muayene olup tahlil verebilirsiniz.
Efsanem Ebruuuu64164 tesekkur ederim sizin dusuncenizle ben muayine ve tahlil yapsam hepsi bi yerde 150 tl olurmu?
NeeSalman Özel hastanelerde kadın doğuma gebelik olduğu takdirde gidildiğinde devlet analık hakkıyla sigortanızı karşılıyor. Benim gittiğim hastane gebe olunduğunda 70 tl’ye muayene ediyor. Fakat bu sadece kadın doğum için. Sigortasız muayene ücreti ise 120 tl. Devlet ise tamamen ücretsiz muayene ediyor ve tahlillerini karşılıyor . Hastaneleri arayarak da ücret bilgisi alabilirsiniz.
Efsanem NeeSalman cok tesekkur ederim arayinca fiyat bilgisi vermiyorlarmis kendim gitmem gerekio insAllah gidiecem
Srp37 NeeSalman progestan fitil olarak ve oksapar kan sulandırıcı iğne kullanıyorum çok şükür 32. Haftaya geldim kan pıhtılaşması için test yapmadı ama kullanırdı iyi gelince devam ettik.
NeeSalman Efsanem Rica ederimm. Siz yine de arayıp fiyat bilgisi almayı deneyin canım bazı hastaneler veriyor bilgi.