Babytomss Ben 13 +4 hamileyim ama bir günün bir günümü tutmuyor doktor kontrolleri de uzayınca iyice şüphede kalıyorum sizde öyle misiniz nasılsınız
Pembikka Babytomss 13+2 bende aynen canim bi gun bulanti halsizlik diger gun hic bisey yok 😂 hareketlerini hissetmeye baslayinca korkularimizda azalir umarım hergun cagirsa doktor gidecem valla 😂😂
Serfes1 Babytomss Babytomss 13+3 benimde bulantım yok ama sırt ağrım var. Bir de aşırı sinirlilik var kızlar sizce hamilelik mi etkiliyor bu ben değilim ya
Babytomss Serfes1 çok değişik bir deneyim büyük ihtimal hormonlardan bı ara bende kimseyi görmek istemedim gereksiz sinir vardı üstümde kontrol edemiyorsun kendini
Pembikka Babytomss ben serklajli oldugum icin biraz sık gidiyorum bazen 2 hafta bazen 3 haftada bir cagiriyor doktorumuz
Birsen56 Bende 13 haftalık bulantı halsizlik çok var kusmalarım ilaçtan yok bu aralar 2iz gebelik çok kustum hastanelik oldum yavaştan geçti ogünler dünden beride karın ağrısı sırt ağrısı bu gece uyku girmemiş gözüme
TG123 Kızlar bende 13. Haftamdayım yatış pozisyonuna dikkat ediyor musunuz ben hiç etmiyorum yüzüstü yatıyorum hep 🫠 bu haftalarda sıkıntı olur mu
Unzile07 Bizde normalde 13+1 olduk ama doktora göre 5 gün önden gidiyoruz iki haftada bir gitmemize rağmen korku bizde de oluyor . 8.5 ay önce bi kaybımız olduğundan sanırım 😢🥺
Babytomss Unzile07 maalesef sanırım bizim gibi kötü deneyim yaşayanlar daha çok günleri zor geçiriyor sanırım. İnşallah bu sefer hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi 🤲🤲🥰
23Anne23 Pembikka bende serklajlıyım iki hafta oldu doktor bir ay sonra gel dedi dikiş sonrası kontrolden sonra daha gitmedim
TG123 Babytomss karnım çok çıkmadı daha beni rahatsız etmiyor ama zararlı mı değil mi bilmiyorum 🤷🏻♀️ tereddütte kaldım
Elfckmn Doktora kaç kez gittiniz kızlar ben keseyi ve kalp atışını duymuştum 7 haftalikti sonra gitmedim 13+1 haftalık hamileyim bu hafta içinde doktora gitmeyi planlıyorum bir aksilik olmazsa böyle diyorum çünkü sürekli birşeyler cikiyor