Tugceinciuak Kizlar bebegim sag göğsümü emmek istemiyor iki gogus ucunun birbirinden farkli oldugu icin muhtemelen bunu yasayan var mi nasil cozebilirim
Ayselll5 Tugceinciuak benimki ikisini de istemiyor 🤦♀️gerçekten çok zor bir durum ne yapıcağımı bilemiyorum bende…
Mutlulukkk Ayselll5 Tugceinciuak mama veriyorsaniz biraz gogus ucunuza damlatin oyle emzirmeye calisin. Ben emmedigi zamanlar oyle yapardim alana kadar.
Oznursorhan Tugceinciuak bunun için ters emzirme yapabilirsiniz. Yani bebeğin konumunu aynı tutup diğer göğsünüze götürün. Aynı konumda olacağı için aynı memeyi emeceğini sanıyormuş. Bir nevi kandırmış oluyoruz 🙈
Ayselll5 Mutlulukkk evet benimki mama ile besleniyor.. Doğumdan sonra sütüm gelmedi mama vermek zorunda kaldım ama mamaya alıştı beni istemiyor bile direniyor resmen bana emmemek için 🤦♀️
Rmys-fFth Bnm sol göğsümü istemiyor sağla emmek istiyor emzirme danışmanına sordum sıkıntı olmaz emsin dedi
Tugceinciuak Oznursorhan biri bebegimi tutuyor ben iki elimle memeyi agzina tutuyorum o şekilde aliyor sol memeyi 🤣 her zaman bu sekilde mumkun degil alisir mi acaba ilerde