Sudenaz0105 kızım 7 aylıkken hamile kaldım dediğiniz gibi çok utandım ağladım,sitem ettim. Doktora gittik 6 haftalıktı sadece annem ve kayınvalideme bahsettik bu konudan onlardan da rica ettim kimseye söylememelerini. Çünkü çok utanıyordum herkes ne diyecek nasıl bakacak ne söyleyecek diye düşünüyordum ve çok ağlıyordum kızım diş çıkartıyordu gece uyumuyordu ikisi nasıl olacak , nasıl yapacağım diye isyan ediyordum sonra 16 haftalık oldu doktora kontrole gittik şubat ayıydı çok kar yağıyordu kalp atışın durduğunu öğrendim. Kürtaj oldum aradan yaklaşık dört sene geçti şu an hamileyim ve bu kaybettiğim bebeğim aklıma geldikçe hala gözyaşlarımı tutamıyorum ona haksızlık ettim diye düşünüyorum annelik delilik kim ne der diye düşünme Allah’tan gelen bir hediye olarak kabul et ve asla sitem etme kimseye bir şey açıklamak zorunda değilsin Allah böyle uygun görmüş demekki çok zor ama geçecek kardeşim buna inan yaşayan biri olarak söylüyorum Kaybettiğinde her şey için çok geç oluyor ve o vicdan azabı seni hiçbir zaman bırakmıyor yanında olan evladına baktıkça hep onu hatırlıyorsun…