AnneRumeysa Merhaba sevgili anneler 🌸 Haftalık gebeyim yemeklerden sonra yoğun bir şekilde kalbimin çarptığını hissediyorum. Normalde anksiyetem var ama buna bağlı olduğunu düşünmüyorum. Sizlerdede özellikle tok olduğunuz da bu durumu yaşayan var mı
tugcesakzci AnneRumeysa gebelik döneminde normal karşılanıyor genellikle kalp çarpıntıları, nabzın çok yükselirse, tansiyonun çok düşerse baş dönmesi mide bulantısı vs yaşarsan nefes darlığı yaşarsan acile mutlaka git
aslanprenses_ AnneRumeysa benim gebelik şekerim var genellikle şekerim yemekten sonra yükseldiyse eğer çarpıntı gibi oluyorum.
emelol AnneRumeysa benim kan değerlerim çok düşük olduğu için aynı şekilde çarpıntım oluyor, gebelik şekerinden şüphelenmişti doktorum, ama çıkmadı, tiroitte çarpıntı yapabiliyor
Freyan AnneRumeysa Anksiyete ile alakası yok. Yemek yedikten sonra metabolizma ve kan akışı hızlanıyor. Zaten hamilelik dolayısıyla kan hacmi ve kalbe giden kan pompalanmasi iki katı hizlandigi için ( bebekten dolayi) bunu biz çarpıntı şeklinde hissediyoruz.Yemek sonrasi daha bi hızlı çalıştığı için öyle hissediyoruz ben de baya 20 haftaların sonuna kadar kalbim hep ağzımda gezdim. Dr sordum ve araştırdım bulduğum sonuç bu. Sonra geçecek endiselenmeyin