Minikperi Aysegulldo philips avent aldım çünkü görünüşü çok hoşuma gidiyordu 😂 ultra air miş benimkisi kızım 1 yaşına kadar emdi. Şu an 4 yaşında ☺️
Aysegul_my Aysegulldo ben ilk oğlumd damaklı emzik kullandım ama beni emmek istemedi farklı olduğundan suan ikinciye hamileyim avent emzik alıcam o emzikle hem anne memesi hem emzik birlikte daha rahat oluyomuş deniliyor ve emzik hayat kurtaricıdır bence bilemiyorum
tugcesakzci Beritan33 henüz kullanmadığımız için bu konuda bir şey diyemeyeceğim. Anne göğüs ucuyla uyumlu olanı aldım. Verirsem sadece geceleri uyurken vereceğim o da tutarsa yoksa sürekli emzik vermeyi düşünmüyorum
Damla Aysegulldo ben her türlü emziĝi denedim kızım tutmadı öğürdü diliyle itti ama philips avent ultra air aldım onu tek seferde tuttu ucu da hoşuma gitti benim anne memesine en çok benzeyen o bence
alparslangur Aysegulldo Philips avent aldım. En çok tercih edilen oydu diye. Ve anne göğüs ucuna en yakın oymuş meme reddi falan da olmuyormuş yani öyle duydum. İnşallah benim bebişim de emer😇 Bu arada biberonlarını da aynı marka aldım 🥰
Kukulikukuli12 Aysegulldo tommee tippee aldım emzik ve biberon. İlk bebeğimde de bunları kullanmıştım memnun kaldım.