Alyaderen Akşam saat 7den beri bir iki ufacik kıpırtı dan başka hareket etmedi çikolata yedim yattım bekledim neden olabilir kanala mi girdi acaba hastaneye gitmeli miyim
raabiiiaaaa Alyaderen en geç 3 saat bekletilmeli hareket edilmeyen bebek gidebilirseniz eğer acile gidin şüphe kalmasın içinizde baya olmuş çünkü saat aralığı🌸
tugcesakzci Alyaderen merhaba korkutmak istemem fakat geçen hafta devlet hastanesine kontrole gittiğimde doktor haftası ileride olan bir gebeye bir kaç saat hareketsizlik hissedersen hemen acile gel demişti. Ne olur ne olmaz ihmal etmeyin isterseniz
Bbbsr Alyaderen bana doktorum 3 saati geçerse hareketsizliği hemen haber ver dedi. Tamamen haraketz yada böyle mızır mızır az hareketli olsa bile haber ver dedi
AslanKadini Alyaderen bi doktor kahve içip solunuza yatın demişti instadaki mfk hocası olması gerekiyor.
Bebisannneessi Alyaderen doktorum sürekli söylüyor hareketlerini takip et, hareket etmezse hemen gel diye biraz daha bekle hala etmiyorsa doktora gitmende fayda olabilir canım