birhamilelikgunlugu Bride_6470 aynen aynen bende de kız dendi ama Hersey erkek belirtisi çoğu kişi erkek dedi burda sağlıklı olsunlar tabi ama insan şüpheye düşüyor bende Salı günü gitcem
Dnmzzeda Bride_6470 Benim doktorum hiç tahmin de bulunmadı 16.hafta da söylerim dedi 16.haftam da gittim kız dedi ihtimal de vermedi kesin dedi bu hafta yine gideceğim değişmez diye düşünüyorum doktorum da her konuda net olduğunda kesin konuşuyor o yüzden güveniyorum doktordan çıktığımız gibi de kızıma eşyalar aldık ve bende de bütün belirtiler erkekti ama kızım geliyor sıra heyecanla detaylı beklemede ☺️☺️
Bride_6470 Dnmzzeda bende 16.haftadan sonra cinsiyetin degişecegini düşünmüyorum valla :) saglıkla gelsin miniş :)
_Sevgi_ Bride_6470 ben 13 haftalıkken erkek dedi sonrada 15 haftalıkken doktor 100%60 kız dedı sızce erkek olma şansı varmı
mervemurat16 Bride_6470 detaylıda daha net belli oluyor bizim 16 da kesin kız dedi doktor detaylıdada kız çıktı her gitmemizde yine kontrol ediyor doktor hep kız 😁
Dnmzzeda mervemurat16 Sağlıkla gelsin inşallah 🌺🙏 eşime diyorum bende detaylı da sağlıkla olduğunu bilelim cinsiyet dr değişebilir yeter ki iyi olsun inşallah
sedanur4004 Bride_6470 kız dese belki değişir dicem de erkek dediyse değişmez çünkü erkekte pipiyi görüyorlar 😂 kız denildikten sonra bazen pipi geç oluşablyr sonra erkek diyebiliyorlar ama erkekten kıza dönmez canım çok zor 😊
Dnmzzeda Ben şöyle birşey duymuştum, ☺️ eşim 2 erkek kardeş ve kızımız oluyor kuzenim 3 kız kardeş oğlu oldu bu gibi birşey 😂😂