Nili4321 Sunaya foto koymayı bilmiyorum 🥲ama gratise girin veya Google direkt clonet yazın çıkar morumsu bir kapağı var rengi de öyle
minigin_annesi11 NewbieMommy duşakabin için porçöz kullanıyorum bizim de aşırı kireçli anında geçiriyor. Cam ocakta da sıcak suya bir bulaşık makinesi tableti parlatıcı az bi çamaşır suyu koyuyorum önce ocağı sonra da o suyla mutfağı komple geçiriyorum miss oluyor
Bebisannneessi NewbieMommy ocağım cam değil ama banyoda clonet kullanıyorum, extra kireç sökücü camları ıslatıp üstünden incelemeden siliyorum tekrar su tutup kurumaya bırakıyorum hiç iz kalmıyor
Bernnnaaaa NewbieMommy cam ocakta sleepynın beyaz sabunlu mendillerini tek geçerim bşr sürü ürün kullandım en iyisi en pratiği sleepy oldu
Eslem2112 NewbieMommy cam ocagi yağ çözücüyle önce kopukluyorum ondan ıslak bir bezle siliyorum sonra camsille mikrofiber bez ama kuru bı bizle yeniden siliyorum
Balahatunn Cam ocak icin cif mutfak kullaniyorum. Iz kalmasinin sebebi kullandiginiz bezdir. Ben cam bezi kullaniyorum mutfakta hic iz kalmiyor. Dusakabin icin de clonet cok etkili. Haftalik temizliginde de cif banyo kullaniyorum o da temizliyor kiracleri
Yenianne7 NewbieMommy Cam ocak için kullandığınız bez çok önemli. Ben bimin mutfak için olan bezlerini kullanıyorum memnunum dolaplarımda filan da keke bırakmıyor. Ama benimki beyaz sizinki siyahsa mutlaka sildikten sonra mikrofiber bez ile silin ✨ Duşakabin için önerim kabinin içine minik bir paspas koydum her duştan sonra suyu çekiyorum. Daha sonra bir sprey şişesine biraz yumuşatıcı ve su koyun onu sıkıp bez ile silin kireç lekeleri için çok güzel oluyor. Genel temizliğini de şuan cif ile yapıyorum önceden çamaşır suyu ile yapardım. 🌸
Kanalize NewbieMommy siyah ankastre benimki de normal bezle silersen su lekesi kalıyor a101’de ikili satılan cam bezleri varya onunla siliyorum duşakabinim için temizlikçi ablaya sormuştum suyla ıslatıyoruz cifi döküp telliyoruz dedi asperox yada cifle tel veya süngerle yıkayıp kuruluyorum genelde leke kalmıyor
kvsr22 NewbieMommy Benim ocağım siyah ,ne yaptıysam bez izi yine de kalıyor.Duşakabine mavi asperox kullanıyorum ,güzel temizliyor