Mervetolga92 Arkadaşlar merhaba , 32+2 haftalığım bebeğin kilosu 1970 gram çıktı . Boyu da 43 cm . Sizce nasıl ? Amnşyom sıvısına da sınırda dedi doktorum . Bu haftalarda yaşanırmış . Tecrübeli arkadaşlar bilgilerinizi bekliyorum 🙄
Caglasmsk Mervetolga92 kilosu ve boyu gayet iyi benim 32de 1804 gr 42cmdi. Su içinde zaten doktorun normal demiş. Azalirsa havuc suyu ic onun iyi geldigini duymustum.
Ssseval Mervetolga92 banada suyum az olduğunu söylemişti seyahat yapma bol dinlen çok su iç demişti, sonra düzeldi mormale döndü . Şimdi 2. Hamileliğim 25 haftayım
Mervetolga92 Caglasmsk çok teşekkürler şuan kaç haftalıksınız Doğum yaptınız mı kaç haftalıkken doğacak acaba heyecan içindeyim haftalar yaklaştıkça 🥰
Caglasmsk Mervetolga92 daha yapmadim cnm bekliyorum 2 cm aciklikla 😂 37+1 haftaligim. Valla bende biyerim agriyinca hemen aceba dogum sancisimi diye dusunmekten deli olacam😂🤦
Mervetolga92 Caglasmsk ne güzel çocuk gelişimini tamamlamış en azından zorlu bölüm geçmiş şimdi de Allah sağlıklı şekilde sana ve Bebişe Doğum nasip etsin canım 👏🏻🙏🏻😊
Mervetolga92 Ssseval bir hafta sonraya kontrol verdi bol su ve havuç suyu iç dedi bakalım inşallah Benimde normale döner