Dilan_1 Devlet hastanesinde artık cinsiyet yasakmış cinsiyet söylemiyorlar özele gitsem ankara'da muane ücreti ne kadar bilgisi olan varmı 🙂
zlemzcanzl Dilan_1 Ankarayı bilmiyorum yasağı merak ettim. Cinsiyeti niye yasaklar ki yani netür problem oluyor muş. Devletteki doktorlar cinsiyet söyleyince yoruluyor mu?
E23ww Dilan_1 suriyeliler falan varya canim kiz oldugunu duyunca aldiriyolarmos sanirim aldirma zamank gecince soyluyolar diye biliyorum ama sadece ankarada degil cogu yerde oyle ben kirikkaleyim bizim ordada oyleydi😶
Aybke6 Dilan_1. Ben de ankarada oturuyorum ve cinsiyeti devlette öğrendim öyle bi yasak falan gibi bişey demediler ben sormadan doktor kendi söyledi özel hastane de değişiyor sincan tıp var sadece 15 tl alıyor başak tıp 50 tl lokman hekim 75 fiyatlar değişiyor
Dyg34 Dilan_1 öyle söylememek olmaz yani sacma sadece detayli haftasına kadar söylenmez 21 hftdan sonra söylerler öyle bir yasa sacma
Dilan_1 zlemzcanzl Vlla bende bugun ne umutla gitim bütün moralim bozuk sekilde geldim sordum da yasak söylemiyoruz dedi peki sadece. Bu haztanedemi dedm baska hastanede ögrenmezmiyiz dedm özelde ögrenirsen dedi
Albatros3501 zlemzcanzl canım doğulu bazı aileler kız çocuğu olacak kadınlara farklı davranıp kuma falan getirilip şiddet uygulanıp yada bebeği aldırmak istedikleri için bi ara böyle bişey vardı demekki devam ediyo🤔
Rstasar zlemzcanzl hala malesef cok cahil insanlar var ,bebegin kiz oldugunu ogrenince aldiriyorlar ..bu yuzden yasaklanmistir .
Ozlemsvr zlemzcanzl Canım ankarada devlet hastanesinde bu cinsiyetler yüzünden olaylar olmuş. Işte kabullenme durumu sanırım. Olaylar artınca mecbur böyle bir karar alınmış. O yüzden hiç bir hastane söylemiyor sadece özeller. Ben de gidecektim sırf söylemiyor diye gitmedim özele gittim mecbur..
Minikheyecan Dilan_1 öyle birşey yok doktor nasıl öyle der anlamıyorum. Ara bimeri yaz şikayetini aynen bu şekilde bak nasıl yasakmış değilmiş anlarsın. Bu senin hakkın görüyorsa söylemeli bence :/
Pelus Bazı aileler kız bebekse filan aldırmaya kalkıyorlar diye bazı doktorlar erkenden görmüş olsa bile söylemiyorlar. Malesef böyle bir iğrençlik hala var ülkemizde..
Dilan_1 Pelus ilk gebelgmz 4 ay neyini aldırymki sanki babalarının kzı var karsısında azarlıyolar bide bende sikayt edicegimi beni terslşyemşyecene felan dedm kavga edip cktm
Srpmhmt6321 Pelus anlamıyorum kız olmasın diyolar evlendikleri insanlar kız sonuçta onlara çocuğu getirecek olanlarda kız. Zihniyetsizler yaa
zlemzcanzl Albatros3501 kuma getiren doğduktan sonrada getirir. Ya şu cinsiyeti problem eden adamlara Allahım evliliği nasip etmesin. Ne pis bir cehaletlik bu
reinamm zlemzcanzl kadınlarda da var aynı problem. 2 kızım var kocam kendini erkek gibi hissetmiyor diyen kadın gördüm forumda. Neler neler okudum. Allah akıl fikir versn
zlemzcanzl reinamm ahahaha. ilk bebeğim kız çok şükür hoş erkekte olsaydı yine veren Allaha şükür. Ama kız evlat yol arkadaşı , yardımcın demek. ben seçilmiş anne olduğuma inanıyorum. Cahillik bambaşka
Rstasar reinamm gecen gun biriyle tartistim Bu yuzden.kendini kotu hissediyomus .bende dedimki esine soyle erkek olup homosexual olan cocuklar var diye bana neler neler yazmislar .sagliklisini ahlaklisini hayirlisini istemiyolarda ..
Heisenberg Rstasar Bence cinsiyet söylemek yasaklanmasın direk bu insanların üremesi yasaklansın🤦🏼♀️ Azalarak bitsinler yeter ya
Ozlemsvr E23ww bu durum suriyelilerle alakalı değil sadece kendi insanımızda da varmış bunu yapanlar 😕
Heisenberg YsmnYsn Bunu o kafa yapısındaki insana anlatmak ölümden beterdir herhalde😂 Erkek olunca 'erkek adamın erkek oğlu olur tohumum sağlam' der, kız olunca 'bi erkek doğuramadın' der.
Heisenberg YsmnYsn Bizim bi' tanıdık 5. ye hamileymiş 4 kızı var. Sırf erkek yok diye her sene koyun gibi ürüyor mübarek. 10 tane olsa karınlarını zor doyursalar erkek yok diye 11. yi doğuracaklar diye korkuyorum🤦🏼♀️