-gamze-- Progestan fitil verdi doktor 18+6 gebeligim ama vajinadan yapamadim agizdan alincada yan etki olur dedi doktor napcami şaşirdim deneyimi olanlar?
_Tazeanne -gamze-- neden yapamadınız vajinadan uzanıp ayaklarınızı kendinize doğru çekin gidiyor içeri doğru zaten ağızdan alırsanız çok kötü bulantı yapıyor
Zeykan -gamze-- biraz ayıpmı karşılanır bilemiyorum ama eşiniz yapabilir ben eşime yaptırıyordum ama alerji yaptı bende 2.ye bıraktım elim yüzüm her yerim şişti proton depont du sanırım igne haftalık onu kullandım daha rahat oldu
Kediannesi1 -gamze-- başından 25 haftaya kadar kullandım inanın çok yumuşak bir fitil hafif itebilseniz gidiyor kendi zaten vücudundaki eksik progesteron hormonu o bir zararı yok bebeğinize faydası var
Ahsksdk -gamze-- aslında vajinal yoldan çok kolay azıcık ittirince zaten içeriye kayıyor ağızdan alınanın yan etkisi var diye duydum baş dönmesi bulantı gibi. Vajinal alırsanız eğer yatarak alın ve yarım saat kalkmayın mümkünse
-gamze-- Zeykan artik aramizda ayip olmazda artik deneyim dediginizi yan etkileri biraz ürkütücü hamilelikte böyle şeyler kullanmak tedirgin ediyor
Zeykan -gamze-- ama kanama alanın varsa kullan eger yan etki yaparsa bırak kesinlikle benim durumumu ilk kez görmüştü doktorlar 100kişiden 1 isin demişlerdi.ilk fitili koydugumuzda gözüm şişti umursamadık ne oldugunu anlamadık akşama tekrar koyup yattım sahur zamanıydı nefes almakta zorluk çekiyordum tüm vücudum şişmişti direk alerji ignesi yaptılar serum felan kendime gelmiştim
-gamze-- Zeykan kanama alanim vs. Yok ama myomum var onun için dediler bebeğin gelisimini etkilemeyen büyümehen bi myom oysaki normalde olaç kullanmayan biriyim hamileleikte vitaminler folik asitler ister istemez korkutuyo beni kullansammi kullanmasammi ikilemindeyim şuan
_Tazeanne -gamze-- yumuşak kapsül koyduğunuz gibi eriyor zaten fazlası çıkar dışarı çıkınca telaş yapmayın vajinal alsanız daha iyi bende kullandım doktor vajinal öneriyor
N-23 Canım ben aylardır vajinal fitil olarak kullanıyorum, o alerjisi olanlarda etki yapıyordur yoksa bende hiçbir yan etki yapmadı, ama agızdan 100 mg almıştım bir ara aşırı bulantı oldu bende tabi bu kişiye göre değişir
N-23 -gamze-- ben fitil olarak 200 mg günde 3 kez kullandım çok kolay zaten o fazlalığu doşarı atıyo kabuğuyla , şimdi 1 kez kullanıyorum, ama 200 mg yi agızdan alınca yan etkileri fazla diyolar ben hiç agizdan almadım 200 mg o yüzden bilmiyorum canım sadece öyle dediler kullananlar