Bsrgrss Arkadaşlar merhaba 👋🏻 Lohusa geceliği alırken dikkat etmemiz gereken önemli noktalar var mı? Lohusa geceliği yerine normal pijama takımları tefcih etsem beden olarak nasıl almalıyım? 2 takım pijama 1 takımda gecelik düşünüyorum yeterli midir 🙂 Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim🥰
Albatros3501 Bsrgrss ben penye ve emzirme düğmesi olandan tercih ettim bir beden büyük aldım normalde S giyiyordum M aldım nasılsa penye esner yani. Güzel de oldu 7.ayımdayım. hani hem doğum sonrası hemen şişlik inmediği için rahat ederim genişçe diye. 2 pijama 1 elbise olarak var benim de yeterli diye düşünüyorum 😊
Calasun Bsrgrss yaa zevk meselesi elbet ama logusa gecelikleri hem gereksiz pahali hemde belli zaman giyebilcegim model ve modelleride hic hos degil bana gore🙈 ben normal dugmeli pijama takimi ve pentide bir gecelik buldum sabahlik terlik tam takim😬 sevdim onu aldim
kardeleng Bsrgrss ben suwen’den bir pijama takımı aldım önü kruvaze geliyor düğmeli.Uzun gecelik bulamadım olanlar da babanne geceliği gibi penye belden lastikli bir elbisem vardı rahat kolsuz onu alıp üstüne hırka giyicem.Aldığım geceliği denedim mağazada kendi bedenime sığdım aslında s beden bile üstten oldu ama carlos bacaklarımdan altı olmayınca m beden aldım.Gittiğim mağazada 70 küsurdan başlıyordu pijama fiyatları.Ben 129,5 liraya aldım. Modeli bu👇🏻 https://www.suwen.com.tr/diana-maskulen-pyjamas-setblack_SH19380660B012.html
Tuanamm Bsrgrss ben annemin tecrübesine güvenerek 1 adet pijama takımı üstüne polar sabaklık 1 adet gecelik elbise tarzında 1 tane de ince pijama takımı aldım.. Söylediğine göre gecelik alttan kontrol edildiğinde veya doğumdan donra daha rahat olurmuş geceliğide akşam yatarken giyersin dedi
Sevsav Aynı konudan ben de muzdaribim😔 lohusa takımları hiç hoşuma gitmiyor. Önü düğmeli sonradan giyebileceğim pijama düşünüyorum ama kafama yatan bulamadım. İnternetten önerebileceğiniz yer var mı?
Aysktr Sevsav siyahinci, lohusam, pier cardin , penti bide Birol iç giyim buralara bi göz gezdir istersen ne tarz istiyosun bilmiyorum ama belki fikir olur
Albatros3501 Bsrgrss ben öyle aldım çünkü tipimde çok bi değişiklik olmadı göbek çıktı sadece senin kilonu vücudunu bilemiyom canm 🙄
Bsrgrss kardeleng Aaa dün denedim bu modeli ince gibi geldi biraz🤔 artık çok düşünmicem 34. Hafta oldu😱
kardeleng Bsrgrss canım hastaneler felaket sıcak oluyor bir de büyükler bebeğin ellerini ayaklarını soğuk gördükçe köklüyorlar klimayı.Ben de 38 olucam yarın eşofman alıcaktım aslında önü fermuarlı içime de emzirme tşörtü giyerim dedim ama kış sezonu olunca hepsi çok kalındı bunu bulunca aldım rahat ve şık geldi bana göğüs bölgesi de çok açık değildi rahat ettim.
Mervece30 Ben lohusasepetinden 3 lü takım aldım sabahlıklı beyaz şık bi takım sabahlığı çıkarınca doğumdan sonrada kullanabilirim Normal pijama takımı gibi 1 beden büyük aldım altı zaten bele göre ayarlanıyo lastikli çok da beğendim sanırım 110 tl falandı Bir takımda normal pijama takımı aldım m giyiyorum ama l beden aldım defactodan Hastanede zaten 1 gece kalınıyor olumsuz bir durum olmadığı takdirde.. Bu yüzden kullanamayacğımız pijamalara para yatırmaya gerek yok 😋
Bahar54 3 takim almistim ama para israfiymis meger. Hic kullanisli degiller. Ozellikle kumaslari polyester karisimli oldugu icin cok terletti beni. Emzirmek zaten iskence gibiydi. Sacma sapan yerlerindeki o ceplerden emzirebilene helal olsun, ben yapamadim 👎 simdiki aklim olsa kendi bedenimden 1 beden buyuk onu dugmeli normal pijama alirdim. Bir de pamuklu olmasi tabi cok onemli.
Drkmls Bsrgrss önden düğmeli olmasına dikkat et emzirmede kolay olsun diye yoksa bi numarası yok aynı şey. Normallerden biraz bol al yeter.
Sdfkr Bsrgrss gecelik gibi olanla daha rahat edersin eğer sezeryan olursa pansumana falan geldiklerinde pantolonu indirmek zor oluyo biraz zaten ertesii gun cikiyosun 2 3 pijamaya fln gerek yok bence
Arzymn Bsrgrss hiçbirini lohusa zımbırtısı olarak almadım, iyiki de almamışım.. sadece önden düğmeli olmasına dilkkat edin