Dilarasaban Kızlar ilk gebeligimde 5. Hafta öğrenmiştim değerim 1119 du bugün kan verdim silik çizgi çıkmıştı idrar testinde 116 çıkmış sizce çokmu düşük kaç haftalık ☺️
Dilaulgen Dilarasaban canım çıkan değer önemli değil önemli olan iki günde kendini ikiye katliyorsa sağlıklıdır
fizikcianne Dilarasaban betaya göre hafta belli olmaz. Son adet tarihine göre hafta hesaplanır. Şuanki değer önemli değil 2 günde bir değerininin 2 katı katlanarak artması önemli. Takip etmelisin.
hayalim35 Dilarasaban her hamileliğin değeri başka olur 5 in üstündeyse gebelik vardır 2 kat artıyorsa sağlıklıdır ve betaya göre değil son adet tarihine göre haftası belli olur bn 4+2 iken 166 di ama herkeste aynı değil
Dilarasaban momofmychildren yani uygulamada yaptım 4 hafta 2 günlük yazıyor ama bu beta hcg değeriyle tahmini 2 haftalık falan diye sanıyorum yani oyuzden çok anlayamadım yinede son adet tarihine goremi olacak
damlacgul Dilarasaban bebeğinizin ne zaman olduğu değil son adet tarihiniz önemli bu hafta hesaplamalarında son adetinizin başlama günü hamile kaldığınız gün sayılıyor. Yani 15 gün öncesinden saymaya başlanıyor neredeyse
Dilarasaban hayalim35 çok teşekkür ederim suan görebildim değer 108 miş ben yanlış duymusum e nabiza yeni düşmüş son adet tarihine göre 4+2 haftalık hamileyim
Melllike Dilarasaban bugün gittim sağlık ocagına 4+1 beta 720çıkmış. İnşallah sağlıklıdır. Sağlıkla kolaylıkla gelsinler🤗 haftaya kadın doğama giderim inşallah
Serendipity16 Dilarasaban adetiniz ne kadar gecikmişti ? Önemli olan tam sayı değil düzenli artış olup olmadığı
fitnut Merhabalar benim de silik çizgi çıktı daha kan testi veremedim çok merak ediyorum ama muhtemelen 4 5 haftalık falandır. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
damlacgul Dilarasaban son adet tarihinize göre haftasını hesaplarsınız. Değer her gün iki katına çıkmalı tekrar kan verip onun düzenli artıp artmadığını anlayabilirsiniz, kese görünmeyebilir henüz ama
Melllike damlacgul yaa ben düşük olduğunu düşünüyordum. İlk hamilelikte 4+0da 912 çıkmıştı. Ama sağlıklı değildi bebeğim. Haftaya gideceğim kontrole bakalım nasılmış bebeğim 🤗