Eymenmoms Edanur_Dilek benim oluyordu bekarlığımdan bu yana ara ara oluyordu her ay olmasada sonra adetim çok uzamaya başladı o lekelenme dönemi çok uzundu doktora gittim aylarca tedavi gördüm rahim kalınlaşması teşhisi konuldu en son doktorum hamile kal rahim kendini toparlar dedi 2. Çocuğuma hamile kaldım uzun süren adet kanamalarım yok şuan çok şükür hamileyim çnkü😅
Basakhilal Edanur_Dilek benim de 8-9 sürer ve 3 gün sonra pıhtı parça gelir. İçerde kan beklediği icin oluyor
Minikperi Edanur_Dilek adet kanları içeride birikiyor ve kuruyor. Öyle olunca kanla karışık içerisi temizlendiğinde öyle parça parça geliyor. Endişelenmeyin.
Edanur_Dilek Eymenmoms rahim kalinlasmasindan mi böyle adet üzüyor ve parçalı şekilde oluyor senin kaç gün sürerdi canim adetin ben ilk kez bu durumu yaşıyorum
Eymenmoms Edanur_Dilek benim adetim 8 10 sürerdi sonra 13 15 17 git gide uzadı hangi doktora gtsem stres dedi temiz bişeyin yok dedi en don bi doktor rahim kalınlaşması teşhisi koydu adetm 27 gün sürerken parça düşmedi ama öncesinde oluyordu Bnde. Lekelenmem oluyordu fazla kanamam oluyor du son zamanlarda. Doğum kontrol hapı kullan geçer dedi doktor ben kullanmak istemedim hormon tedavisi oldum baya kilo yaptı 3 ay dediği tedavi 6 7 ay sürdü düzene girmedi adetim son çarem hamile kalıp kurtulmaktı çok şükür oldu
Cambardak__ Benimde öyle oluyor hem kan parçası hemde sanki et parçası gibi düşüyor her ay bu şekilde oluyorum, rahimim çok temiz normalmiş doktor bir sıkıntı gormedi ama sizin ilk defa anormal sekilde böyleyse mutlaka doktora git
Edanur_Dilek Eymenmoms canım haleda devam ediyor smear testi aldı benden hafif rahim kalın dedi 10mm . Senin ne kadardı kalınlığı kötü bişeydir diye korkuyorum ya hamile kalmak ne gibi çözüm yolu bunun canım .
Eymenmoms Edanur_Dilek Allah şifa. Versin. Yoğun kanaman mı var lekelenme şeklinde mi Bnde smear vermiştim temiz çıktı korkma inş seninde öyle olur hormon ilacı yada doğum kontrol hapı ile tedavi ediyorlar ben bilmiyorum kalınlaşmam nekadar dı biraz hafif falan diyordu doktorum . Hamile kalınca rahim kendini yeniliyor bebek gelişiyor içerde kanama duruyor hormonlar düzene giriyor doğum sonrası o açıdan bazı doktorlar öneriyor hamile kalmayı bende arkadaşımdan duymuştum doktoru rahim kalınlaşman var hamile kal yaşın küçük demişti doğum yaptı kalınlaşması geçti
Eymenmoms Basakhilal Edanur_Dilek kaç gün oldu adetin sürüyor yoğun kanamalı şekilde mi yoksa lekelenme olarak mı