Tweetybaby İyi akşamlar kızlar belkide birçoğumuzda bu sorun var ..Ben hamile kalmadan öncede bacaklarım zagen yapısal olarak karlındı ve varislemeye çok müsaitti yorulunca çok dar pantalongiyince damarlar eklem bölgelerinde ya da iç bacak kısöında belirginleşiyordu ama bir tanesi vardı o hep diğerlerine göre daha şişikti ama yeşildi en azından.. şimdi 30.haftama giriyorum balon gibi olmuş kıvrılmış ara ara sanki çok daha kovrılıyor daha belirginleşiyor sağ iç bacağımda diz kapağının hemen yanında bugün ilk görüşüm değil ama bugün en kötü günüm galiba morarmış iyice şişmiş okadar morki içerde kanama yaptığını düşünüyorum aşırı acıyor uzanmama rağmen bacaklarımın arasına yastık koyarak uzanıyorum yastığa değdikçe dahaçok acıyor noral bir şekildede sırt ağrısından uyuyamıyorum varisi böyle acıyıp acile giden var mı aceba
Sarella Tweetybaby canım niye bekletiyorsun ki varislerini Hemen varis çorabı al giy Hatta Doğumda bile giy Benim bacağımda az var Vajinamda var varis çorabı rahatlatıyor
Caglasmsk Tweetybaby yeni gördüm postunu canm. Doktoruna soylesen sana varis corabi verir. Cok rahatlatiyor agrilarini felan aliyor. Hemen al corap bence gercekten büyük ölçüde rahatlarsın. Doktor bana tansiyonum icin vermisti bu corabi ama benimkindede olusmaya baslamsti varisler corabi hergun varisler olusmadan giydigim icin yok oldular valla.
Cnnakbb Tweetybaby lütfen doktora görünün varis ciddi bi durum ihmal eymeyin bendede var tabi bahssettiğiniz kadar ileri değil ama ağrısı filan oluyor kişinin kendisinde olsa bile tavsiyesi tutmaz inanın ne söylesek olmaz doktor şart