11-02- Herkese selam kızlar kaçıncı haftadan sonra ağırlaşmaya başladınız ev işleri kıyafet giyme vs … zorlanmaya başladığınız haftalar ? Ben 24 haftadayım ev işlerini yaparken yavaştan zorlanmaya başladım 🙈
Yessiimm 11-02- bende 24 haftadayım yataktan kalkarken zorlanıyorum 😂 ev işlerinde şuan iyiyim çok şükür daha yeni yeni karnım büyümeye başladı 😌
aslanprenses_ 11-02- 34. Haftada bir anda ağırlaştım. Çok iyidi her şey. Her işimi kendim yapıyordum. Günde 10 bin adım her gün 30 dakika yüzüyordum. Ama bir anda ağırlaştım. Şimdi 35. Haftamdayım 6 7 bin adımı zor atıyorum. Temizliğimi bile yapamıyorum artık zorlanmadan.
Elifcanblt 11-02- bende 32.haftamdan sonra ağırlaştım yürüyüş yapmak, ev işi yapmak zorluyor nefes nefese kalıyorum artık şu an 36+4 öldüm bittim zor taşıyorum artık kendimi . 40 a kadar beklemek istemiyorum inşallah 38 39 gibi gelir kızım 🌸😔
Gulgulhan Haftada izne ayrildim. Ayrıldıktan sonra agirlastim. İyiki diyorum zamanında ayrilmisim. Şu an 37 deyim . Durum vahim
Ask-bebegim 11-02- 32 33.haftaya kadar çok iyiydim her işimi rahat rahat yapıyordum hareketliydim yuruyuslerimde sıkıntı yok uzun uzun yuruyuslerim oluyordu 10 bin adımı geçiyordu. Ama bı anda 33 den sonra bisiler oldu karnım ağırlık yapmaya başladı her iş gözümde.buyuyor