Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. 7 Ekim cumartesi aşırı kanama ile doktoruma gitmiştim. Kanama alanım olduğunu ve düşük tehlikesi olduğunu söylemişti. 7mm kese gördük ve kesede sorun olmayıp sağlıklı gebelik olacağını söylemişti. Pazartesi kalp atışı için çağırdı.
Dün ise kanamam çok az olduğu ve uzun sürdüğü için şüphelenip doktora gittim. Ama doktorum yoktu. O hastanede başka doktora gittim. O da kesemin geçen hafta 7mm ve bu haftada 7 mm olduğunu söyledi. Bebek yok dedi.Direkt kürtaj yapılması gerektiğini söyledi. İlaçları bırak dedi.
Sonra o hastanede önceden gittiğim bir diğer güvendiğim doktor vardı. Daldım içeri hocam dedim bana bunu bunu dedi şu doktor ne yapmalıyım? Nolur birde siz bakın dedim. Oda dedi ki pazartesi kendi doktorunu bekle. Hemen hesaplama yaptı daha transfer olalı erken dedi. Eminimki o biyerde saklanıyor şuan. Endişelenme. İlaçlarına devam et ve pazartesi doktoruna git dedi.
Cumartesi günü kendi doktorum sağlıklı dedi.
Dünkü doktor kürtaj dedi.
Bir diğeri erken gözükmesi için dedi.doktorunu bekle ve kürtaj olma dedi.
Ben kafayı yiycem. İlaçlarıma devam ediyorum. Beklemekten başka şansım yok. Ama başına böyle bişi gelen var mı?
İlk gelişmeyip sonraki hafta da bebeği gelişen?