Humeyraa23 Selamlarr kalsiyum kullananlar bakabilir mi test yapılarak mı takviyeye başladınız hangisini kullanıyorsunuz kaçıncı haftada başladınz?
Birbahargunu Humeyraa23 kalsiyum ve magnezyum birlikte dengede kullanılması gerekiyor işe yaraması için ben solgar kullanıyorum kalsiyum magnezyum çinko birlikte içeriyor
Tweety3437 Humeyraa23 3 aydan sonra başladım takviye ilaçlara sabahları coraspirin kan ilacı hafta da 2 gün balık yağı 1 tane magnezyum 2 kalsiyum kullanıyorum
Humeyraa23 Birbahargunu bana dr sadece magnezyum verdi ve kramplarım geçmedi sadece magnezyum günde iki kez iç dedi sizin kullandığınızın fotoğrafını atar mısınız rica etsem 🙏
Tweety3437 Humeyraa23 2 tane kalsiyum 1 magnezyum kullanıyorum hatta birine yeni başladım gece bacağıma kramp girdi 3 gün boyunca bacağım ağrıdı doktorum da bilirim bende yaşadım onları sana 1 tane daha yazıcam dedi 2 tane ayrı ayrı takviye kullanıyorum canım
Humeyraa23 Tweety3437 Allah Allah ya benm de sürekli kramp oluyor magosit kullanıyordum sabah akşama çıkardı sonra da geçmedi hala diyince takviye magnezyum yazdı ama kalsiyum yazmadı kendim alıp kullanmayı düşünüyorum siz hangisini kullanıyorsunuz
Tweety3437 Humeyraa23 magositi kullanıyorum bide takviye olarak Magnimore plus verdi onu kullanıyorum ama sen doktoruna veya saglikocagina doktoruna danış öyle al