Trldyg Bana 9 ay 2 ay gibi geldi üzülüyorum doğacağını için sanki daha yaşayacağımız varmış gibi yarım kalacak gibi hissediyorum 😅😅 Ama doğsun diye de dört gözle de bekliyorum heyecanimdannn merakımdannn neye benzediğini cokkkkk merak ediyorum
aysenur30a ZeynalNaibee aslında daha güzel olacak karnımda değilde kucağımda olmasını istiyorum bende :) sağlıkla gelsinler inşallah
Hatisss aysenur30a ah canım benim 38+3 deyim. O yatıp kalkamıyorum dediğin durum var ya …. Allah sabır versin bütün annişlere😂 bunlar iyi günlerin
aysenur30a Hatisss haha korkutma 😂 ama gerçekten Sanırım artık her geçen hafta farklı bir ağırlık geliyor vücuda onu anladım 😔
Trldyg aysenur30a bir tane daha çocuk var ondan olabilir 😅 Eşimde asker anca iki ayda bir geliyor Onunla telefondayız sürekli bunun da etkisi olabilir 😁
Hatisss aysenur30a valla 36 dan sonra uyumak zorlaştı. Ne sağ ne sol çok zor. Miden ağzına geliyor falan. Kendini hazırla. 😂 Ben de her gün keşke doğsa diyorum ama tık yok. Allah büyük #direninanneler 😂😂
Berce_23 Valla bende aynıyım 38 haftaya girdik nefes darlığı kıramp ağrı herşey var Cuma günü alabilirim dedi dpçoktorumız bakalım artık Allah hepimizi sağ salim kavuştursun
aysenur30a Hatisss ya midem şimdide öyle her dk yukarı geliyor ,yanıyor 😳 gaviscon içiyorum o bile etki etmiyor artık
Esraserttag aysenur30a 31 Haftadayım ciddi anlamda çok daraldım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Vandb Valla hamileliği hastalık gibi geçirenler için gerçekten çok zor bebek doğunca da zor evet ama en azından kendşnş sağlıklı dinç hissediyorsun o enerjin bir şekilde seni götürüyor ama hamilelikte öyle değil maalesef çok tuhaf ama ben ilk hamileliğim de en rahat 36dan sonra geçirmiştim doğuma kadarki 3 hafta çok iyiydi o zaman karnımda kalsın çok istedim 😂 bebek aşağı inmişti mideme baskı yapmıyordu artık ağzımın tadı ilk defa o zamanlar düzeldi o 3 hafta istediğimi yedim yürüdüm benim balayım o zamandı
aysenur30a Vandb kesinlikle hamileliği hastalık gibi geçiriyorm bebek doğduğunda enazından benim vücudum iyi olur diyorum. Umarım benimde 36 dan sonra iyi geçer sizin gibi 🙈
Vandb aysenur30a umarım bende ikinciye hamileyim 13. Haftadayım ama 8 kilo verdim bulantılar kusmalar mahfetti beni. Oğlumla oyun oynayamıyorum çocuk hep hasta olarak görüyor beni artık yanıma bile gelmiyor bir an önce enerjimin geri gelmesini istiyorum kısmet artık hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah 🙏
December aysenur30a ben de öyleyim başından beri hastalıklı gibiyim hamileliğin hicbi tarafından zevk alamadım. Bazen bebeği unutup ağrılarimla kabizligimla siskinligimle uğraşıyorum Hiç güzel bir tarafını da görmedim bir gun iyiysem 6 gün kötüyüm. 31. Haftadayim daha cok var senin az kalmış yine 35 i bi görsem diyorum hayırlısıyla gerçekten cok yoruldum.
BetulGGD aysenur30a 38+1 bitiyor bugün çok yorgunum artık, isteğe bağlı sezaryen olacağım ama doktorum 40. Haftaya gün veriyor sancın ya da suyun gelsin alalım diyor normalde yarın alacaktı vazgeçti 😔 aslında bebeğimin kilosu gelişimi her şeyi tamamlandı doğum pozisyonuna da geçti ama almıyor ısrarla ağlamak istiyorum ☹️
kayra21 36+6 son 13 gün nasıl geçecek diyorum hem fiziksel yorgunluk var hem de mental olarak yorgun hissediyorum büyük kızım daha 2 yaşında bile değil ona yetemediğimi hissediyorum bi yandan da bebek olunca nasıl olacak düşüncesi var. Duygularım karmakarışık. Annelik zor iş vesselam 🥹
AyselDemir aysenur30a ..Ayy aynı benim hiss etdiklərim bende 33+2 hayırlısı ile bil gelse.benim 2 kızım var.bu oğlan olucak inşallah..bazen diyom saman tez geçse alsak kuzagimiza sevsek .inşallah olucak zamansız ağaçdan yaprak bile düşmez.. inşallah salikli saatli dogsunlarda varsın bekleriz