aysenur30a Kızlar 35+3 teyim. Artık çok sıkıldım doğsun istiyorum. Yatma yatamıyorum kalkma kalkamıyorum, sürekli tekme,itme 😩 eski halimi çok özledim. Sabretmeye çalışıyorum ama artık çok yoruldum ve sıkıldım. Böyle olan hisseden varmı ☹️
Gulgulhan aysenur30a Ben🤣Şu an 37. Haftadayım. Çokta dillendirmek istemiyorum. Biraz daha beklsin büyüsün diye.
Opheliaxxx aysenur30a bedelli hamilelik olsa da parasını versek bir ayda hop bebiş kucağımızda olsa 😂 9 ay cidden uzun. Şaka bi yana Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin geç olsun da güç olmasın inşallah 🥰
aysenur30a Opheliaxxx ayyyyy keşke var ya parası neyse verirdim :D eşim 2. Çocuk diyo sırf şu hamilelik dönemi yüzünden hayır diyorum bidaha olmaz çekemem 😩
mugeb123 aysenur30a beeeeen😅Salı günü doğumum zaman durdu sanki 😂😂 sanki 1 yıldır hamileyim bi bitmedi🤭🤭
aysenur30a mugeb123 kızzzz gelmiş zaman işte 1-2 günden bişey olmaz ne güzel Allahım banada o günü belirlemeyi nasip et 😂 sezeryan Sanırım?
aysenur30a naneliseker_ şuan en güzel zamandasın diyim :) korkutmak istemiyorum ama olduğun haftaların kıymetini bil 😂
Xxxmelodi666 aysenur30a ikinci gebeliğim allah affetsn gebeliği hiç sevemedm doğurana kdr kusma ağrılar sızılar allah salim doğurmayı nasip etsin
mugeb123 aysenur30a evet isteğe bağlı sezeryan☺️ tam 38 de alın diye yalvardım doktora yok dedi 38+4 te alcak kısmetse işte şaka bi yana sağlıkla gelsinler hepimizinki inşallah 🙏🏻🙏🏻🧿🫶🏼
gokyuzununogrencisii aysenur30a tıpatıp ben.. 21 haftalik.. gerçekten hamilelik çok çok zor doğurup büyütmek her ne olursa olsun ki benim ilk kızım 6-7 aya kadar kolikti.. diyeceklerim bu kadar 🥺
aysenur30a gokyuzununogrencisii daha 21 desin 😔 malesef ben böyle olcağnı bilseydim yapmazdım diyorum 😩
e_blue_sky_a aysenur30a hiçbir iş yapamamaktan çok sıkıldım. Çok az iş yapıyorum ağrı sancı oluyor. Korkuyorum bırakıyorum işi gücü. Her yer her yerde. Bi türlü tam toparlanamiyorum
aysenur30a e_blue_sky_a malesef bende öyleyim annemi çağırıyorum eve gelip yardım etsin diye aniden iş yaparken ağrı sancı giriyor sanki ve ağırlaştım yatmaktan başka bişey yapamıyorum ama çok sıkıldım
naneliseker_ Tusse18 evet banada oyle geldi. Ama şu hareketleri biraz kuvvetlense güzel hamilelik ona takınca stres olutodsun 😃