Tusse18 Başka bir marka kullanıyordum değerlerim yükselmediği için buna geçiş yaptım fakat 2 tane iç dedi doktorum 2 kere kullanan var mı aranız da ağır gelir mi kafama takıldı da yan etki vs var mı
Deli_hatun_7 Tusse18 hamilesiniz sanırım ben hamile kalmadan içtim ilk üç ay sabah akşam son üç ay da günde bir tane 6 ay kullandım kansızlık olduğu için yan etkisi olmadı kokusu biraz rahatsız edici onuda nefesinizi tutarak içerseniz sorun olmaz
Dogaclk Tusse18 ben dogum sonrasi ilk 2 ay 2 adet kullandim agir falan gelmedi. Gayet iyi geldi bana degerlerim duzeldi.
Cansukapan Tusse18 henüz yeni başladım değerime falan bakılmadı yan etki olarak biraz mide bulantısı yapıyor bide afedersiniz büyük tuvaletin rengi siyah oluyor tabi bunun yanında devit3 ve decavit kullanıyorum onlarda etkiliyor olabilir
Burcuilker1 Cansukapan ben de o tuvalet konusunda çok korkmuştum ama normalmiş takibini doktorum tahlil falan yapmadan direk yazdı ama ne ladar doğru acaba
Tusse18 Deli_hatun_7 evet 33.haftadayım süper sizde iki adet almışsınız ağır gelmediyse sıkıntı yok o zaman 🌸 sabah aç gece aç olarak mı alıyordunuz
Cansukapan Burcuilker1 bilmiyorum salı günü gideceğim kontrole bakalım sorucam bende ilk bende çok korktum yaa başıma gelmeyince
Deli_hatun_7 Tusse18 tok karna alıyordum kuzum hiçbir yan etki yapmadı kokusuda balık yağına benziyor ağır bir ilaç değil kuzum
Deli_hatun_7 Tusse18 doktorunu dinle o zaman kuzum ben hamile olmadığım için tok karna diyordu heralde sen hamile olduğun için öyle demiş olabilir kuzum