Busrakurtaktas  Silik çıktı epey silik ilk defa böyle oluyor acaba sizce doğruluk payı var mıdır
Cankuss35 Busrakurtaktas hamilesin kuzum hayırlı olsun ama daha çok yeni sana tutunmaya çalışıyor dikkat et 🥹 kaç gün geciktin
Busrakurtaktas Mrvslcht inanamıyorum olabilir mi diye silik olduğu içinde heyecan düşürdünüz kalbime teşekkür ederim 🤍
Busrakurtaktas Cankuss35 Cankuss35 6-7 gün gibi bir gecikmem oldu az önce yaptım böyle silik olunca ihtimal vermedim hala şoktayım yoktur ya diyorum ne bileyim
Eminearslan Busrakurtaktas benim daha silikti testim 🥰 şuan 14. Haftadayız oğluşum olcak inşallah sizin de hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
bebegimhayalim Busrakurtaktas benimki de böyleydi hatta daha silikti o derece 😂 gittim hastaneye 27 çıktı beta yani geç dollenme olmuş 1 hafta kadar hatta tam regl olmam gereken gunde yapmıştım böyle görünce hemen hastaneye gitmistim
Sehseh Hayırlı olsun var bence çünkü benimkide böyle çok silikti az belli oluyodu ama kan verdim kanda çıktı sizde verin hayirli olsunnn🥰
Busrakurtaktas dnzalya123 rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin bakalım size de bana da çok sevinirim tez zamanda 🩶