31415926Er Kızlar Progestan yorgunluk yapar mı 10 gündür kullanıyorum sanki taş taşıyorum öyle yorgunum? Kullanan varsa başka sizler oldu mu böyle?
Elif_111 31415926Er bende aşırı uyku yaptı içtikten bir saat sonra falan bayılmış gibi olduğum yerde uyuyup sabaha kadar uyuyordum
Htcanne 31415926Er uzun bir süre alışamıyor vücut. Bende de çok yorgunluk yaptı bulantımı artırdı başta sonra hafifledi
Kahverengi 31415926Er ilk gebeliğmde ağızdan kullanıyordum yan etkisi çok oluyordu kanama fazla olduğu için fitil olarak vermemişti içince resmen dünyam dönüp bayılıyordum şuanki gebeliğimde fitil olarak verdi oda yorgunluk yaptı bide galiba bulantımı artırdı
Kahverengi Eminegksln bulantınızı artırıyormu veya bulantı yapıyormu bende fitil kullanıyorum sanki kullandığımdan beri bulantım artı
31415926Er Ben hap şeklinde kullanıyorum ama çok yorgunum sanki sırt ağrım var üstelik her an adet olacağım hissi de var.
31415926Er Htcanne aşılama sonrası verdi doktorum her şey çok karışık hamile miyim ilaçın yan etkisi mi yoksa adetin belirtisi mi anlamıyorum fevkalede bi karışıklık ve belirsizlik var 🤲
Eminegksln Kahverengi ilk hafta evet öyleydi uyku halsizlik mide bulantısı baş ağrısı olmuştu şuanda birşey kalmadı alıştım galiba
Cansel76 31415926Er bende kullanıyorum ilk 4ay başım yerden kalkmıyordu hep uyku halinde hep yorgungum hiç iyi değildim ama şuan vücut alıştığı için bi sıkıntı yaşamıyorum
LavinsMom 31415926Er simdi kullanmiyorum ama kullandigim zamanlar uyku yapiyordu. Uyku bulanti halsizlik bas donmesi tüylenme boyle seyler yapa biliyor
Skrblt 31415926Er ağızdan alınca bir şişe şarap içmiş kadar kafa yapıyor:) baş dönmesi uyku yorgunluk halsizlik 4-5 saat sürüyor.
superstar_00 31415926Er Doktorum bana hap olarak kullanma dedi etkileri çok ağır kaldiramazsin dedi fitil olarak kullandım.
31415926Er superstar_00 bana hap verdi evet zorlanıyorum birde arazide çalışıyorum. Hem sırt hemde kaşık ağrım çok ya yanlız yaşıyorum birde bı durumlarda yanlız olmak istemezdim 😢inşallah olur bebeğim
Dryfrmzz25 31415926Er bende kullanıyorum içtikten bir iki saat sonra baş dönmesi mide bulantısı uyku yorgunluk ne yapmıyorki çok etkiliyor beni sabah akşam kullanıyorum gece olunca çok anlamıyorum ama sabah öğlen perişanım 😀