Yes_mom0 canım söyle adetin tamamen bittiginde 5 gün içinde bir çay bardağı bir peçete bir çakmak bir de kolonya uzanacaksın sırtını açıp bu işlemi eşi yapabilir banada eşim yaptı bardağı çok az kolonya dökecek ama bardak ters çevirilince o kolonya akmayacak yakar yoksa içine hemen ufak parça pecewteyi ateşe verip bardağın içine koyacak belinin en altında ortada çukur varya o çukurun sağ sol tam ortasına aynı kupayı yapıştıracak nasıl olacak bardak biliyor musun aynı bi yumurta gibi etin şişecek yoksa tutmamış demektir ir o bardak yarım saat öyle bekle çıkarınca yakıyı yapıştır kalsın 1 hafta etkisi geçene kadar o gece ilişki olsun ben yanında hayıt cayıda içmiştim sabah akşam. Aktardan eşli macunlar var sabah akşam yedik eşimle övülasyon ile takipte ettim gün aşırı ilişki oldu ve ben sütlü bir karışım var bir kilo süt 2 elma maydonoz dereotu soğan sarımsak bir bardak zeytinyağ bunları düdüklüde kaynatıp sırtımı battaniye il sardım kovanın üstüne oturdum yarım saat o buhar içine girecek şekilde o gece ee iliski oldu sonra hamile olduğumu öğrendim 🥰