Nursumeyye5 Vandb Umarım o yaptırır hiç değilse ilk doğumunuza girmiş biliyorsunuz benim ilk hamileliğim hep normal doğum istiyorum tabi hayırlısı nasılsa öyle gelir inşaAllah 🤲🏻
Vandb Nursumeyye5 inşallah istediğiniz gibi olur benim bir arkadaşta normal doğum yaptı emre beyde o da şimdi diyo o yaptırırsa ben yaparım başkasıyla cesaret edemem. Kişiye alışkın olunca insan onu arıyor ister istemez hakkınızda hayırlısı olur umarım
BirVeraAnnesi35 Arven62 bilmiyorum ki ben irfan beyde takipliyim 20500 dediler hatta yarın gidip sabitlicez ücreti ama takipli olmayana ne derler bilmiyorum çok hastane dolaştık 20 den aşağısı yok zaten hiç
Arven62 BirVeraAnnesi35 arkadaşım daha 3 gün önce doğum yaptı 18 bucuga normal sezeryan 17 buçuk nasıl böyle bı fiyat söylüyorlar çok şaşırdım
adalinda-35 BirVeraAnnesi35 bende irfan beye gidiyorum da bu hafta zamlanmış sanırım muayene ücretleri 1000 TL olmuş diye duydum bana bilgi verir misiniz yarın öğrendiğinizde
gunesmervee Vandb Behiye hanima gidiyorum çok memnunum son 20 gunuum kaldı 😬 maglum devlet hastanesi çok yogun illaki biraz acele ediyorlar maalesef ama ilgi alakası güzel.
Vandb gunesmervee benimde emre canverenler doktorum ilk doğumumu can hastanesinde onda yapmıştım şimdi hamile kalınca yine ona gittim biraz suratsızdır aslında ama açıklayıcı biridir gereksiz panik yapmaz sakin bir yapısı var tabi herkesin mizacı farklı geçen görümcem de rutin kontrol için geldi diyo ben hayatta bununla doğum yapamazdım suratsız çok tam senlik 🙈 benim yapımdada çok olmadığı için heralde frekansı tutturdum öyle gidiyorum
gunesmervee Nursumeyye5 ilk 3 ay emre can verenlere gittim ilgi alaka sıfır 4.aydan beridir cigliye gidiyorum çok memnunum hem doktor hemde doğu şartları menemene göre çok çok iyi
Nursumeyye5 gunesmervee Ben 25. Haftama girdim yakın olduğu için birde onda takipli olduğum için devam ettim ama ilk defa çiğliye randevu aldım Ayşegül Gülcan Gürkan a bakalım ilk defa gidicem Emre beye de yarın şeker yüklemesi için gidicem büyük ihtimalle birdaha da gitmicem 🤣
Nursumeyye5 Vandb Bence Emre bey den memnun olan sadece sizsiniz 😅yani insan hamile olunca ekstra güleryüz istiyor ama adam bildiğin donuk
Vandb Nursumeyye5 olabilir bende suratsız biriyimdir ilk görenler öyle der genelde ondan çekti heralde😂😂
BirVeraAnnesi35 Arven62 evet o fiyatı eski hastalarına veriyorlar ben 2 aydır gidiyorum yeni fiyat bu dediler bende sordum onu gittiğimde
Arven62 BirVeraAnnesi35 bakalım canım salı sorcam seninde mi eşin polis yada asker indirimli muayene bizimde dedinde
Aysensrkan Ben Çiğliye can hastanesine gidiyorum ama size biraz uzak özel hastane düşünüyorsanız Ata sağlık hastanesine gidebilirsiniz. Ege üniversitesinede gidebilirsiniz oradaki bazı doktorlar ücretli bazıları ücretsiz diye duymuştum.
Sinemmm1 Aysensrkan ata sağlık şimdilik aklıma yattı gibi hem çok yakın evime hemde fiyatı diğer hastanelere göre uygun. Bir muayene olup doktoru da görmem lazım ondan da memnun kalırsam tamamdır 😃
BirVeraAnnesi35 Arven62 yok hayır disk üyelerinede indirim var daha doğrusu çoğu sektöre %20 indirim uyguluyorlar ☺️
Nursumeyye5 Vandb canım sana da söyliyim dedim menemene gidiyorsun ya 😌Gündüz demire gitmek zorunda kaldım ben Emre bey yoktu çok güleryüzle bi doktor du ilgiliydi tavsiye ederim 😌
Mlknr Sinemmm1 Merhaba ben İzmir egepol hastanesinde muayene oluyorum. Muayene ücreti 785 tl doğum ücreti şuan 25 bin tl ama yılbaşından sonra nasıl olur bilemiyorum ama doktorumdan çok memnunum.
Sinemmm1 Mlknr egepol çok önerildi ama fiyatı pahalı geldi 25 kalsa neyse ama ocağa kadar zamlanır bayağı 😢