minik_kurabiyeee Kızlar gün boyu devam eden sağ kasık ağrım var adım attıkça oturdukça sağa sola döndükçe ağrıyor baya başına gelen var mı neden olur biliyor musunuz
teacher-mom21 minik_kurabiyeee benim de sağ kasik çok ağrıyor batma oluyor yanlardan özellikle 14. Haftam cinsiyet nedir sizin belli mi ?
Sinemgndg minik_kurabiyeee 18+3 haftalığım 2 3 gündür benimde oluyor batma gibi arada oluyor sonra geçiyor gene başlıyor bu aylar normal herhalde büyüyor sonuçta bebeğimiz
minik_kurabiyeee teacher-mom21 evet böyle sanki bir şey batıyor gibi yaa adım attıkça falan aşırı canım acıyor kızım olacak inşallah sizinki belli mi
teacher-mom21 minik_kurabiyeee benim kasik tarafını dahi geçti yanlarım dahi ağrıyor sanki etim çekiliyor benim cinsiyet henüz belli değil :(
minik_kurabiyeee Asel_27 sürekli mi yoksa sadece bugün mu oldu benimki gibi geceden beri vücudum bir tuhaf zaten ya
Asel_27 minik_kurabiyeee benimde bir kaç gündür ağrıyor sürekli degil arada bir tutuyor daha cok geceleri
Asel_27 minik_kurabiyeee bakteri geçen hafta bendede çıkmıştı normalden fazla çıkmışdı iğne falan yazmışdı belkide bendede ondan ağrıyor
Asel_27 minik_kurabiyeee evet bende pek dikkat ettiyim söylenemez🤦🏻♀️havalarda baya soğudu ayaklarımızı sıcak tutalım❤️
Sinemgndg minik_kurabiyeee ben sormuştum doktora 2 hafta oldu gerçi belli başlı şeyler yoksa normal değişti
Camlicagizem minik_kurabiyeee Yüksek ihtimalle rahim büyüyor ve pelvis kaslarınız esnediği için bu ağrılar bende öyle ağırlar yaşıyordum rahim büyümesiyle ilişkiliymiş