-Sibeluludas- Bende bekleyeyim bir iki kere gitmiştim doğumu orda yapmayı düşünüyorum inşallah birileri vardır
Cerenbelis1 -Sibeluludas- fatma hanıma mı gittiniz ben dün ilk defa Seher hanıma gittim ama doğum akşam olursa fatma hanımın geldiğini söyledi
-Sibeluludas- Cerenbelis1 kibar anlayışlı ve sorduğum tüm sorulara detaylı şekilde cevap verip ilgilendi doktor olarak memnun kaldım doğumu yapmayı düşünüyorum fakat yoruma ihtiyacım var ilk olduğu için biraz gerginlik var o yüzden iyi biri olsun istiyorum cesaretlendiren ek ve dogru şekilde yonlendirecek
nursumdem Evet Fatma hanıma gidiyorum muayenelerinden memnunum çok sıcakkanlı ilgili biri ancak ben de doğum konusunda emin değilim daha önce kendisinde doğum yapmış biri var mı tecrübeleri neler öğrenmek istedim
Aleey nursumdem nursumdem merhaba, ben de Fatma hanıma gitmeyi düşünüyorum. Sizin süreciniz nasıl devam etti memnun kaldınız mı acaba?
Cerenbelis1 -Sibeluludas- benimde ilk ve korkuyorum gerçekten doğumda psikolojik destekde çok önemli doktordan kafam karışık Seher hanımla ilerleyip doğuma Fatma hanımın girmesi üstelik tanımıyorum nasıl olur bilmiyorum daha 25 haftalığım
-Sibeluludas- Cerenbelis1 ben onu anlamıyorum yaa çok saçma değil mi özel hastane dünya para veriyoruz doktorumuz girmiyor saçmalık ben Fatma hanımla ilerlerim diye düşündüm ama yinede bilen birinin yorumuna ihtiyacım var keşke Fatma hanımla ilerleyen birine ulasabilsek
Cerenbelis1 -Sibeluludas- evet aşırı saçma özel hastane sonuçta Fatma hanımdan memnunsanız onunla ilerleyin bence doğuma da geliyo çünkü benimde kafam karışık
-Sibeluludas- Cerenbelis1 bakalım kısmet hayırlısı olsun inşallah hepimizin hakkında Allah’ım iyi insanlarla karşılaştırsın sağlıkla alalım bebişleri kucagimiza