Kanalize Depremi hisseden oldu mu? Bolu’da olmuş Düzce ve Zonguldak’tan hissedildi evde yalnızdım korktum açıkcası
Melihali Kanalize ben İstanbuldayım hissetmedim en korktuğum şey Allah beterinden saklasın dikkat edin kendinize
Kanalize hunilimom bende evde yalnızım Zonguldak’a doğru hissedilmiş Ankarada hissetti diyorlar ama bilemiyorum
Gzm67 Ereğliden hissettik baya ama kısa sürdü ayağımı uzatırken koltuk bi gitti geldi, inşallah bir daha yaşanmaz🤲🏻
rabisskocc Kanalize evet bende rasathane vardı bildirim geldi bu sabah Düzce’de olmuştu 3.1 civarı akşamda 4,5 Bolu da. Korkutuyor insanı ben de bartındayım geçmiş olsun 🙏
1sadeturkahvesii Kanalize ben bolunun ilçesindeyim dün aşırı fazla sallandı eşim de nöbetçiydi bütün gece uyuyamadım bugün de Düzce merkezli oldu Allah yardımcımız olsun 🙏🏻
Kanalize 1sadeturkahvesii dünkünü bende evde yalnızdım bi on saniye nefesimi tuttum resmen napacağımı bilemedim kaçsam mı oturdum kaldım 😐 aynen bugünde evde olsam hissederdim kesin dışardaydık Allahtan yalnız değildim ne duşa girebiliyorum yine ne wcye korkudan rabbim korusun😢
1sadeturkahvesii Kanalize bende donup kaldım ne yapacağımı bilemedim yatakta uzanıyordum baya sağlam şekilde salladı çok kötüydü gerçekten hepte eşim nöbetçiyken yakalanıyorum böyle şeylere😥
Sksjsux355-- Kanalize Bende 2 gun önce van da olanı hissettim basim döndü sandim baktım 4.3 van da olmuş. Büyük depremi hissettiğimiz için ufacık bi şeyda ışığa bakar oldum baya etki bıraktı üstümüzde