Selinakbas Hafize123 2 sene bekleyiş yolundan sonra bir anda ramazanın 3 günü adet olacakmısım hissiyle öğrendim insallah adetim aksama olur da bozulmaz dedim sonra test yaptım sürpriz bir şekilde hamile oldugumu öğrendim 🙊🥰
Hafize123 Sudenaz0105 yaa benım kuzum çok yaramaz asla oturmuyor ondan korkuyorum 2 yaşında daha aklı başlı olurmuki 😀🙂
Hafize123 Semiramis kız yınede senunkı 5 yaş aklı eriyordur bazı şeylere artık bızım işler daha kötü 😀
Hafize123 [silindi] yapıcam bakalım eczane uzak bana akşam ya esıme aldırsam yada yarın sabah kendim gidicem almaya
Semiramis Hafize123 Anlıyor tabi bana tek tek herşeyi sorup öğreniyor aşırı hareketli ve hamileliğimin 3.5 ayı kötü zor geçiyor şuan var ya okadar zor durumdayımki ah ahh
seymasbal minik-02 ikiz olunca tekrar ikiz olma ihtimali çok yüksek diyorlar doğrumu ? Benim de ikizlerim var da ☺️
minik-02 seymasbal evet yüksek diyorlar benim ilk oğlan ikinci ikizdi bu kez ikiz değil çok şükür tek😂 cok yorucu ve zor çünkü ikiz bebek bakmak ama komşum vardı üç hamilelik geçirdi üçü de ikiz ve hep kızları oldu düşünce olarak bile duyduğumda yorulmustum😂
Mavigozunannesi minik-02 bende spral ile hamile kalmıştım kızım 2 yaşındayken seni çok iyi anlıyorum ama ikisi birlikte büyüdü çok şükür sonra oğlum doğdu 4 yaşında suan ve ben 35 haftalık hamileyim oda hap ile korunurken oldu yani bunu da doğurup baglaticam artık çünkü hiç bir koruma yöntemi ile korunamadim Allah isteyene versin çocuklarıma saglik versin 3 tane ile yola devam baglatip
Bebisannneessi Hafize123 çalıştığım için çocuk istemiyordum, evleneli 7 ay olduktan sonra biraz istemeye başladım, korunmayı bıraktık olursa olur olmazsa olmaz diye ve ilk aydan olmuştu, o kadarını da beklemiyorduk, bize baya bir sürpriz oldu ama iyiki olmuş 🌸😊
Memuranne2 Hafize123 ben nn kızım 2.5 yaşında bende ücretsiz izini bitirdim işe başlayacağım hafta hamile olduğumu öğrendim. Çok ağladım sanki kızıma haksızlık ettim gibi geldi pandomi bebeği hiç doğru düzgün gezenemdi vs. Oyun grubuna gidecektik sorun bebek değil benim hamilelik çok ağır geçiyor. Yine çok zorlanıyorum 27 hafta dayız daha yeni karnım şişmeye başladı aslında istiyorduk ama 1 sene sorna şimdi şükür diyoruz. Ama hayat işte Allah isteyen herkese nasip etsin