tugcesakzci Alyamomm her gebenin betası kendine özeldir. Önemli olan ilk baktırdığınızda kaç çıktığı değil 2 günde bir gerçekleşecek artışın %66 ve üstü olmasıdır
Safiye2 Alyamomm canım önemli olan değerin 2 günde bir 2 kat veya en az %60 artış olması lazım 2 gün sonra ver 2 kat artarsa bir sorun yoktur bende çok 30la falan öğrendim regli günü şuanda 23 haftalığım 🙂
Seyda08 Alyamomm ilk gebeligimr adetime 3 4 gün kala ogrenmistim ve kanda bu sekil düşük cikmisti. Kanla yukselmesini kontrol etmistik
momofmychildren Ben 15le öğrenmiştim ilk hafta 2 günde bir takip edildi yükselmesine bakıldı ikinci hafta bende düşüş oldu o yüzden takibi önemli
Kahverengi Alyamomm adet günü 17 ile öğrendim 2 gün sonra 82 oldu birdaha kan baktırmadım 3 hafta sonrasına randevu aldım keseyi görmeye gittim direk
Ruya17 Kahverengi yeni öğrendim beta 95 ile kontrole gitmedim henüz keseyi görmek için az zaman geçmesi gerekmiş ☺️
Canangokdmr Bende 23,30 ile öğrendim 3 gün sonra 78,6 oldu düşükmu sizce ya bna düşük gibi geldi artış o yüzden soruyorum
Merve4545 Adetten 1 gün önce test yaptım silik çizgi çıktı adet gününde kan verdim beta 70 çıktı sağlık ocağında ki doktor çok düşük değer kadın doguma görün dedi ama sağlıklı bı şekilde yükseldi betam ve doğumuma 1 hafta kaldı önemli olan değerin sağlıklı yükselişi