Zeynaaa0101 nasıl bir şey yaşıyor muyum merak ediyorum ? Çünkü ara sıra böyle bebek sert mı vuruyor orda toplanıyor mu anlamıyorum yanında ağrı sadece vurduğu yerden oluyor o kasılma mı oluyor yada toplanma mı bilmiyorum 23+1
Premsesko Zeynaaa0101 Kaç haftalıksınız. Elinizi karnınıza koyduğunuzda tek bir yer daya sert geliyorsa o kasılma dedi doktor. Bebek sanki oraya toplanmış gerilmiş hissi veriyor.
Basakhilal Zeynaaa0101 normal canım o haftalarda benim de cok oluyordu doktor bebek totosunu dayıyor dedi ki sonraki haftalarda bu azaldı meraklanma. Kontrolünde sor doktoruna yine
aslanprenses_ Zeynaaa0101 35. Haftamdayım maalesef gittikçe çoğalıyor o toplanma dediğin şey. Toplanma aslında rahimdeki kasılmadır. Bebek büyüyor kendine yer açıyor. Öyle olduğunda hemen uzanıp dinlenmen gerek.
Zeynaaa0101 Premsesko 23 hafta, haa bendede şöyle sanki sertleşip vuruyor bebek gibi. Tek yerde ama böyle karnım benim yemek yedikten sonra hep sert şişiypr bi sabahları yumuşak. Oda aç olduğumdan. Böyle sert mi vuruyor bilmiyorum değişik bir hareket gibi bi şey
Melodimm Premsesko Öyleyse eger ben de her gün kasılma var demekki.Hep aşağıya toplanıyor🤷🏻♀️Sonra duzeliyor.
Zeynaaa0101 Premsesko ya benim karnım hep sert, bu sertliği ben ayırt edemem. Ama bi yere çok sert can yakıcı vuruyor sadece o var o histen mi bahsediyorsun
Premsesko Zeynaaa0101 Ya böyle bebek sanki poposunu sırtını dayamış orda top olmuş hissi. Bende yeni yaşamaya başladım
Zeynaaa0101 Premsesko herhalde o şekilde mi bilmiyorum tam ama evet anlattığın gibi. Bilmem 8 defa oluyor herhalde sen kaç haftalıksın
Premsesko Zeynaaa0101 ben daha 19 um bende de günde 1 2 oluyor doktorlar normal diyor 1 saatte 5 den fazla olmadığı sürece sorun yokmuş
Concordia benim de boyle ya en az 1 aydir, 1 aydir da yatiyorum evde, sertlesiyor geciyor benim dr da kasilma diyor tabi. Rahim agzi kisaligi da olunca adalat verdi bugün gunde 2kere 30luk. Daha 24+1 bakalim
Premsesko Concordia rahim ağzınız kaç ölçüldü. Bende 19 um günde 2 kez oluyor. Sizin kaç kez. Doktor sayısı önemli dedi
Concordia Premsesko valla benki hastaneye yattigimda 7 8 saat icinde 10u gecmisti. Sizin 2 ise ne guzel benim bugun ogleden beri yine 7 8 oldu. Bugun 27 mm cikti rahim agzi. Bakalim 1 hafta sonra yine cagirdi bakmak icin. Hersey guzel tum testler gelisim vs. iyi masallah ama bu asiri sinirimi bozuyor
Basakhilal Zeynaaa0101 benim de kumum var hem de bolca:) hayır onla ilgisi yok bu haftalarda oluyor hem rahim genişliyor hen de bebek kendine yer yapıyor. Özellikle ayakta kaldiginda çoğalabilir benim öyle oluyordu. Bir iki gün sonra azaldı
Zeynaaa0101 Basakhilal ya bende oturunca da oluyor. Korkuyorum erken doğum felan olmaz demi yanı sık değil ama gun içinde oluyor ⅔ gündür var
Gule1- Toparlanıp sertleşme oluyor bende de ara ara doktor yalancı kasılma dedi ebe eğer ağrı da eşlik ederse doktora git dedi kahverengi akıntı filan da olabilir mesela. Gün içinde çok olursa ve bu sıklık artarsa süresi de uzamaya başlarsa kasılmanın doktora görünmek lazım sıklığı artan ve süresi uzayan kasılmalar doğumun başladığı habercisi diğer ara ara olanlar yalancı kasılmaymış
Zeynaaa0101 Gule1- yok ağrı yok sadece vurduğu an ağrı geliyor o an, normal mi o? 10 saniye felan sürüyor ya