busrakrhn9 çok normal artık bir çok bebek böyle gece gündüz em yat bebeler azaldi artık
Benim oğlum da öyle idi ilk iki ay gündüz yarım saat gece yarım saat uyuduğunu bilirim sadece, göğsümde bir saate kadar emerek uyurdu aylarca beraber yattık geceleri, bir müddet sonra yanında da yatsam uyumaz hale gelmişti, gündüzleri uyumuyordu hiç zaten akşama kadar kucağımda evin içinde dolanıyordum yerde yatay durmayı bile sevmiyordu birde üstüne gece nöbetleri
Bir yaşına girdi daha yeni geceleri tüm uyku yapar şurada iki aya kadar saat başı uyanırdı, ama zamanla alışıyorsunuz ağır gelmiyor artık, yavaş yavaş düzeliyor uykuları az sabır ve bol şefkat ile şu süreçleri atlatmaya bakın minik hallerin bir daha gelmiyor
Zor du ama şimdi uyumadığı günlere şükrediyorum kokusunu içime çeke çeke uyumak, dibine kadar her anını izleyebilmis olmam, her anımda ona yapışık geçirmiş olmam beni çok mutlu ediyor çünkü zamanla raylar yerine oturuyor o çocuk bir müddet sonra isteseniz de kucağınıza gelmiyor isteseniz de sarılıp uyuyamıyorsunuz çünkü hoşuna gitmiyor o yüzden sadece anın tadıni çıkarın hep iyi tarafları düşünüp mutlu olun ve geçici olduğunu unutmayın
Çok zor çok yorucu çok yıpratıcı ama dünyaya yeni gelmiş bir canlınin dünyaya adapte sürecini kabullenmemiz gerek, anneannem bana “bir 9 ay içeride, bir 9 ay dışarıda” derdi, zahmet ve zorluğu açısından
Zaman su gibi geçiyor ağlayın gerekirse ama yaptiginiz fedakarlikdan gocunmayin büyüyünce ah be zaman su gibi geçti miniğimin hiç minik halleri kalmadı keşke daha çok tadını çıkarsaydım diyeceksinizz
Size söz veriyorum o büyüdükçe siz rahatlayacaksınız her geçen ay bir önce kisinden daha iyi olacaksınız, Allah sabır ve selamet versin onlar sağlıklı olsun yeter, nice neler yaşayan insanlar var isterler di ki evimde olayım da ona yapışarak uyuyayim kokusundan bir an ayrılmayayim, sağlıklı olsun da varsın uykusuz yaşayayim diyorlar, herşey iyi olacak ❤️