dilekk11 Hafta kontrolünde böbreğime ağrı yaşadığımı söyledim. Ultrasonda sağ böbrekte genişleme çıktı. Yaşayan var mı? Biraz korkuyorum daha şimdiden böyle bir şey yaşamak korkutuyor. 🥺
SedaKoyun dilekk11 Bende de aynı sıkıntı vardı 23.haftada başladı 2 ay takip edilmişti ama büyümeye devam etti ve beni mahfediyordu artık dayanılamıyacak hale gelmiştim katater takıldı 26.haftada şuan çok çok rahatım korkulacak bir durum yok bebeğede zararı yok tabikide takipte kalınılacak bir durum böbregin büyüme şekline bağlı birazda
Hsrt80 dilekk11 bende bugum gittim ağrım vardı ikiz gebelik bakıldı aynı drum bende var bol su iç dediler takip edilsin dedi Dr
dilekk11 SedaKoyun Hsrt80 Paradise1_ İnşallah hepimiz sağlıkla atlatırız bu süreci. Teşekkürler cevaplar için 🙏🏻
Yaseminanc SedaKoyun bende de aynı sorun var. Katater nasıl takıldı anestezi mi aldınız anlatır mısınız süreci?
SedaKoyun Yaseminanc Evet üroloji doktoru yapıyor işlemi zaten genel anestezi aldım 1 gün kaldım hastane tetkikler yapıldı ertesi gün ameliyata alındım 2 saat sonra narkoz etsiki gidince çıkış yapıldı zaten ne ağrı kaldı ne birşey dogumdan sonra yada dogumda kendi doktorum çıkartacak korktuguma asla degmedi gözümde büyütüp durmuşum
Selinakbas dilekk11 erkek bebekler de böyle olması normal canım bizim oğlumuzun da öyle, idrarlarını tam yapamadıkları için tıkanıklık oluyor, göbek bağı düştüğünde sünnet yaptıracağız biz doktorumuz onu önerdi
dilekk11 Selinakbas böbrek büyümesi bebekte değil bende oluştu. Rahim büyüyünce böbreğime baskı yapıyor. Bu yüzden.
Selinakbas dilekk11 Anladım canım fazla tuzlu falan yememeye çalış çünkü sende ki böbrek büyümesi tansiyon yükselmesine neden olabilir dikkatli ol
SedaKoyun Sekine24 Evet ona göre veriliyor zaten hamile kadınlara kadın Dogum doktoru eşliğinde ve onayında yapılıyor
SedaKoyun dilekk11 Teşekkür ederim hepimize inşallah bunlar gelip geçer sağlıkla kucağımıza alalım yeter 🙏☺️