Melike_02 zeliha21 çok güzel bi isim anlamı ise yağmur mevsimi demek çok ağır ve güzel bi isim bence 😍
birgaripana_ zeliha21 çok seviyorum ya baran ismini ben çok istedim eşim istemedi 😩 kürtçe erkek isimleride az ya lakap koymaktan sıra gelemmişki dogru dürüst isim koymaya anca hemmo temmo memmo mıllo vıllo koysunlar 🤭
GlstnMrt zeliha21 baran isminde tanıdığım hem kız var hem erkek var iki taraftan da değişik insanlar bence takma ismini taşıyamayabilir oda aşırı konuşurlar mesela
Asya011 Ayrım yaptığım için değil ama bana Kürt ve doğulu ailelerin dizilerindeki başrol ismi gibi geliyor 🤭😂
SenaBM zeliha21 ben baran ve aslan arasında kalmıştım. Ailem sen bilirsin ama Kürt ismi o daha çok demişti. Kürtlüğü kötülediklerinden değil de biz karadeniz ve Yugoslav göçmeni olarak karışık olduğundan çok farklı geliyor 😂😂😂
cokbilmismom Baran ismi çok kaba bence nerelisiniz bilmiyorum ama yukarıda arkadaşın dediği gibi töre dizilerinde ki aşiret isimleri 🙈
Birbahargunu İsmin de kabası mi olur Baran hiç de kötü gelmiyor kulağa anlamı çok güzel zaten kız isminde de Yağmuru çok severim. Begendiyseniz koyun bence zaten şu zamanda herkesin ismi aynı modernlikte 😄 zeliha21