Kelebeekkkk Kızlar 2. Gebeliğime hamileyim. İlk çocuğum 2,5 yaşında şubatta 3 olacak. Kardeşi doğana kadar 3 yaş 4 aylık olacak iyi mi sizce bu yaş aralığı. Beni çok yorar mı? İki çocukla olmak nasıl bi duygu ? Nasıl geçiyor günleriniz zamanlarınız
Merve1414 Kelebeekkkk hasta olduklarında zorlanirsin onun dışında pek yormuyolar tabi yaramazliklari oluyor kavgaları döktükleri kırdıkları dağıttıkları bana bı tek hastalıkları zor yorucu geliyor biri 11 de biri gece 2_5 de uyur erken yatan sabah 9 da kalkar gün boyu sınırlı oluyorum bazen dinlenemediginden gece uyanık kalınca ev toplama yemek işini hallediyorum çamaşır ütü katlama işi gündüz de sadece başlarını bekliyor gibiyim onlar yurda yatiyorum hemen 18 ay var aralarında tam 2 yaş yok şimdi yine hamileyim haftaya gidicem geçen hafta gittiğimde kese vardı ama içi boştu gözükür daha çok küçük oldgu için gozukmuyodur falan dedi doktor nasip ederse Allah olursa en byukle aralarında 4.5 ikinciylede 3 yaş olacak aralarında
Busra221 Kelebeekkkk benımde 2 nci gebeliğim. Kızım suan 3 yaşında doğana kadar 3 bucuk olucak bence cok ideal inşallah güzel geçicek
Esrtgygz Bende hamileyim doğum yaptığımda oğlum 3 yaşında olacak ama hiç hazır hissetmiyorum kendimi çok üzülüyorum oğluma
Cekilmezbirkiz 3 yaştan sonrası mükemmel ilerliyor gerçekten kardeş aralığı 3 ve üzeri olması daha iyi. Kreşe de başlanabilir böylece yaşıtlarıyla sosyalleşir. Kendi işini kendi görmeye başladığı yaşlar işte çok ideal. Bizim aralarında 6 yaş olacak benimki en iyisi 🤣🤣🤣
pala123- Yanlız değilmişim bende ikinciye hamileyim bebek doğduğunda kızım 3.5 olacak ailemden uzakta yaşıyorum nasıl yapıcam nasıl yeticem çok korkuyorum kızımın bebekliği çok zordu kolik bir bebekti Buda böyle olur diye ödüm kopuyor sizden ricam bana da dua edin bende tüm annelere dua edicem Allah yardımcımız olsun