Fadimr Burcuilker1 karnınız büyüdü mü bide bu takıntı oldu bende sanki bu haftaya kadar şişti bugün sabah kalktığımda düm düzdü. araştrdm normal kabul ediliyormuş ama gelde bana anlat daha kontrolden bi hafta önce geldim dahada var bidahaki kontrole ayy net bir şekilde hissetmek istiyorum hareketleri
ElifKarata Nesrin96 bende gün içinde çok hissetmiyorum uyuduğu için surekli hareket halindeyim kızımn arkasında smdi uzandım uyumaya calsyrm güpür güpür vuruyor biri uyudu bu sefer öteki uyandı 🤣🤣🤣
Burcuilker1 Fadimr sabah kalkıyorum yatakta bakıyorum minik gibi göbek ayağa bi kalkıyorum hele akşam olunca Allah bir sert bir şişiyor ajajaj ama bazende hiç tyok ben anlamadım 🤣
Elifdddd ElifKarata ElifKarata merhaba benımde ikinci gebelik 23+4 bu aralar hafif karın ağrım var sizdede oluyormu birde dün cok hareketliydi bugün hareketleri cok cok az yani cok kafaya taktım sıkıntı olurmu sizdede oluyormu
ElifKarata Fadimr 2.gebelik olduğundan erken haftalar da başladım hissetmeye ama tabi smdi artk zirvede yaşıyorz hareketleri sizin kaç hafta
Fadimr ElifKarata 19+2 ikinci gebelikok net şekilde hissettim diyemem ufak hafif hafif bişeyler oldu aslında erken hissedilirmş ikincilerde ama bende öyle değil
ElifKarata Fadimr yapisaldir belki valla ben artk zaman geçsin diye gün sayıyorum ya rabbm sağlıkla kavuştursun bizi miniklerimize
Azraa33 Nesrin96 canım bende ikiz sağdaki bazen oynuyor bazen oynamıyor soldaki bebek çok hareketli çocuğundan diye düşünüyorum
Ay3 Burcuilker1 ayni sekildeyim, aksama dogru asiri şişkinlik oluyor, 30 lu haftalarda insanlar ne yapıyor diyorum
TheMother Merhaba, 22+4 ben de ikinci gebeliğim. Size konu dışı bir sorum olacak hepimiz yakın zamanlıyız yardımcı olabilirsiniz belki hastane de giymek için nasıl bir şey aldınız yada alacaksınız??
Fadimr TheMother ilk gebeliğimde takım götürdüm öyle boydan geceliği sevmediğim için. Ve takım dışında pijama altı götürdüm lazım olur belki diye inanın en çok işe yarayan pijama altı oldu en rahatı 😂 Allah nasip ederse bir takım ve alt koycam
G-k Annekuzusu38 23 hafta 1 günlük demek; 23 haftayı doldurdu 1 gündür 24. Ü haftayı yasiyorsunu demek. Yani 24. Haftadasiniz 🤍
3premsesinannesi Nesrin96 24 haftalik gozukuyor tekmeler disardan belli olmaya basladi onceki sezeryan gobegime ragmen distan belli yani bugun altta hisediyorum dün yukarda mideme kadar cikti kızmış oğlan biliyordum 10haftadan belli hissediyorum 4.gebelik