Zeybal34 Arapça bilmediğim için televizyondan KURAN I KERİMİ açıp dinliyorum ve Türkçesini de kendim okuyorum. En baştan başladım ama kimisi diyor özellikle okunacak sûreler var. Onlar hangi sûreler yazar mısınız?
Civciv_ Zeybal34 meryem,yasin ve yusuf sürelerini bolca okuyup dinliyorum. Salâvat bol bol cekiyorum. Bide sübhanallahi ve bi hamdihi zikrini bol bol çekiyorum.
Esra_Omer_21 Zeybal34 ben okuyorum canim Yusuf yüzlü lokman sözlu olmasi için yusuf ve lokman suresi Meryem suresi İnsan suresi ahlakli olsun diye Enbiya süresi peygamber ahlakli olsun diye İbrahim süresi yumusak huylu olmasi için Cocugun hayirli olmasi için yasin süresi 70 bi subhanellahi vebihamdihi
_Tazeanne Meryem süresi ilk haftalar açıp karnıma koyıyordum telefonu şimdi de ara ara açıp hala dinletirim bebeğe bide ayetel kürsi okuyup üflerim karnıma devamlı nas felak bunlarda var
Esra_Omer_21 Zeybal34 rica ederim canım ben ilk oglumda okudum gercekten çok etkisini gördüm oğlum hem yumusak huylu akıllı söz dinleyen bi cocuk