LamiyaCetinkaya Güncel fiyat bilgisi olanlar yazsın bakalım, hangi hastane, nerede vs. Gidip memnun kaldınız mı, eş alınıyor mu, kaç dk sürdü?
Deletedmom_85 LamiyaCetinkaya ben perşembe günü gideceğim inşallah. Medipol Bahçelievler reyhan has. 2000₺ mis muayene ücreti. Sağlık sigortanı yoksa 2500 dediler İyi diye araştırdım inşallah memnun kalırım. Memnun kalırsam haber ederim istersen
eylmz LamiyaCetinkaya ben Ataköy towers da Ali ekize gittim 2500 tl fiyat. Çok ilgili bi Dr öneririm. Yarım saat sürdü, sadece bir kişi alıyor içeriye. Gerekli tüm bilgileri alabileceğiniz birisi araştırın ve gidin derim
Metar LamiyaCetinkaya güneşli erdem hastanesi 1600 tl. Doktor Mahmut Güngör. İlk bebeğime de orda yaptırmıştım 40 dakka kadar sürdü CD ve resim verdi ılımlı ilgili bir doktor eşi de içeri alıyor . 9 kasıma randevu aldım☺️
LamiyaCetinkaya Deletedmom_85 Aslında bana uzak biraz ama memnun kalırsan gidebilirim çünkü yakın olanlar da aşırı pahalı🤦 Nasıl gidiyor herşey yolunda mı ?
Deletedmom_85 LamiyaCetinkaya bildirimin düşmemiş canım. Yolunda Cook şükür detayliyi bekliyorum dört gözle heyecan var e alisveris heyecanı da cabası 🥹 senin nasıl gidiyor kız cinsiyeti hala mı ogrenemedin ne inatçı çıktı bu bebe 😂
Zeynep_2304 LamiyaCetinkaya evet çok memnun kaldım 1 saat boyunca bakıldı benim bebek pozisyonundan dolayı biraz ara verip yürüş yaptıktan sonra tekrar bakıldı evet eşinde yanında oluyor bir CD veriyorlar bir tane bebeğin fotoğrafını ve normal ultrason kağıdı doktora göstermek için de rapor veriyorlar ve ayriyeten whatsaptan bebeğin ultrasyon fotoğraflarını atıyorlar 20 tane yakın atmıştılar bana
LamiyaCetinkaya Zeynep_2304 Metar çok teşekkür ederim bilgi için umarım başkalarına da faydalı olur bu bilgiler 🙏
LamiyaCetinkaya Deletedmom_85 olsun olsun, bildirimler karışıyor bazen 😁 alışverişin tadını çıkarmak da bir nimetmiş bak bunu da öğrenmiş oldum😂😂 resmen çocuğumun dolabı sarı, yeşil ve kahverengi olacak bu gidişle sjsjsksk Detaylıda da öğrenemezsek artık doğumu beklicem usulca ❤️🩹