Kr6543 Var mı bu tarihler 😁 6 aydır denemedeyiz umarım bu sefer tutar vallahi insan yıpranıyor🥺 12 Ekim yumurtlama 13 Ekim çatlama gördüm kızlar sizde durumlar nasıl
sweetmom_ Kr6543 bat 23 yumurtlama 3 Ekim bakalım hayırlısıyla bekliyorum bende. Bir sürü de belirtim var dün test yaptım bu ay biraz heyecanlıyım hahahah çok erken yaptim hani ümitli değildim testte bir gölge oluştu sadece adetimi bekleyeceğim bakalım.
Aycicegi_ Kr6543 Benim de 25. Geçen ay günlere dikkat etmedik bu ay bekliyorum bakalım. Birkaç gündür midem ağrıyor, bulanıyor ama stresli durumlar yaşadım belki de o yüzden bilemiyorum.
Esra-135 sweetmom_ Hangi belirtileriniz var ? Benim de telefona yüklediğim yumurtlama takibinde yunurtlama 5 Ekim . Bat 25 Ekim . 💓❤️♥️🙏💑🤰🤗♥️❤️💓
sweetmom_ Kr6543 aynen hiç bu kadar sbairsiz olmamıştım ya. Günler geçmiyor gibi. Allah ikimize de hayırlı haber almayı nasip etsin İnşaAllah 💐
sweetmom_ Esra-135 aşırı kaşık ağrım var hem de çok. Gaz sıkışması ve sık idrara çıkma. Çok olmasa da arada akıntı. Bacaklarımda ki damarlar da sanki çekilme oluyormuş gibi ağrı.
Kr6543 Bu ay özel denediğiniz yöntemler var mı kızlar hep birlikte öğrenmiş oluruz ben Birgebeningünlüğü sayfasından jel ve ovülasyon testi kullandım
Nurasl1 Bat 26-27 bakalım ne olacak 5-6-11-13y Beraberlik oldu (y) yumurtlama ne zaman test yapım sizce erken ve kaset test var elimde heyecandan adeti bekleyemiyorum zar zor 😂😂
Nurasl1 Kızlar son durumlarınız nereler benim arada kasık ağrılarım sırt ağrım oluyor normal mi ya heyecandan psikolojikmen herhalde ya