minik-02 Opheliaxxx benim kendi üç erkek abim var kalan hep kızız kayınvalidem de çoğunluk hep kız ailede benim bir kızım ablamın bir kızı var geri kalan topu erkek neden böyle oldu anlamıyorum her ablamin ve her abimin üç oğlu var tüm aile erkek sayılır 😂
Aytekinnn Opheliaxxx hayır, benim eşim 4 erkek kardeşler, kızımız olucak, evin ilk torunu)çok seviniyorlar ablaları olmadı ama kızımız gelicek🥰
Melike_4949 Opheliaxxx iki tarafta hep erkek bebeğim kız 😅 eşim 6 erkek kardeş ben beş erkek bir kız benim tek alakası yok
63-0-4-ma Bir de şey varmış kayinvalidenin ilk çocuğu erkekse senin de erkek, kizsa senin de kız.Biz de tutmuş ama illaki tutmayanda vardir 😂
Brn_cnn Opheliaxxx eşim dört kardeş, erkek kız kız erkek olarak gidiyor. Bizim de bir oğlumuz vardı şimdi kızımız olacak sıralama tuttu bizde😂
Passions Opheliaxxx benim eşim 4 erkek kardeş iki abisinin 3 çocuğu var onlar da hep erkek bizimki kız 7 erkekten sonra ilk kız torun bizden geliyo😄
Opheliaxxx Ya kızlar cevaplarınıza çok güldüm hurafeyi tamamen çürütmüşsünüz hahahahah 😂 benim de eşimin hiç kız kardeşi yok şimdi bizim de oğlumuz olacak inşallah. Acaba doğru mu bu hurafe dedim ama asla değilmiş anlaşıldı 😂😂😂
Passions Opheliaxxx bende öyle düşünüyodum ta ki cinsiyeti öğrenene kadar hatta diyodum ki ilk hamileliğim eğer erkek olursa bidaha da kız olur diye bende beklemem sizde kız tutturabilen yok diye hahah😂
Hnd_01 Opheliaxxx bu da yeni türemiş galiba 😂 ilk defa duyuyorum.esim tek çocuk.ailede hiç kız çocuk yok.yegenleri fln hep erkek.10 yaşında kızım var,ikinciye hamileyim o da kız 😍 cinsiyeti eşin kardesleri değil,eşin kromozomlari belirler 🥰
Opheliaxxx Hnd_01 ya her gün ama her gün bana yeni bir hurafeyle geliyolar artık inanamazsınız 😂 ama bunu bi ısrar ettiler sorayım dedim 😂😂
Opheliaxxx Passions valla ben de düşünmedim değil ya şimdi ilki oğlan olunca dedim ben de oğlanları sıralıcam mı acaba 😂 allah isteyen herkese her iki meyveden de tattırsın inşallah. Önemli olan sağlıklı olması. Bi oğlan bi kız hayalim 😍😍 demek ki hala umut var hurafe çürüdü 😂😂😂
2bebek1 Opheliaxxx kocamın 3 erkek 1 kız kardeşi var benim de oğlum oldu bir erkek de yolda 😅dahası torunların hepsi erkek 🤯
Feyzabeyoglu Opheliaxxx evet bunu bende duydum ama tesadüf büyük ihtimal Bi tane görümcem var baska kardeşi yok esimin Kendimin de bi tane kiz kardeşim var İlk cocugum kiz Suan ikinci erkek
Hnd_01 Opheliaxxx doğrudur eski zamanlarda cinsiyet belirleme yöntemi olarak kulakdan dolma bilgiler kullanılıyormuş 🙈 ultrason olmadığı için.inanin sadece tesadüf 😅