Merve_ceyhan0803 Arkadaşlar gebeliğin 10. Haftasındayım ve canm aşırı midye istiyor çok sağlıksız biliyorum ama hiç yiyen oldu mu veya 1 2 taneden bişey olur mu
tugcesakzci Merve_ceyhan0803 midye değil ama çok canım istediği için kokoreç yemiştim ben de doktoruma danışarak. 1 2 tane yiyebilirsin bence doktorun izin verirse canının isteği geçmiş olur hem
Kediannesi1 Merve_ceyhan0803 2 tane yemiştim dayanamamıştım o günden beri midye satılan hiç bir yerin önünden geçmem 😀
Elatalay Merve_ceyhan0803 insanlar yerken izleyip agladigim oldu.kizim 1 bucuk yasinda emiyo yine yemiyorum ama doktorunuza danisin belki 1-2 izin verir ben sormadm hic
Eymenmomm Midyede kokorecte yemiştim oğlumda hiçte birşey olmadı şuan yine 5 aylık hamileyim kokorec yiyorum ama midye daha hiç istemedi canım ama eminim ki akşama isteyecek 😂😊
imeaeb Merve_ceyhan0803 Ben de çok severim 16.haftamda dayanamayıp 1-2 tane yemiştim bir sorunumuz olmadı çok şükür 🙏🏻
fizikcianne Merve_ceyhan0803 midye ve kokoreç çok severim canım aşırıııı çekti hamileliğim boyunca. Ağzıma bile sürmedim çünkü midye hamilelikte çok tehlikeli. Neyseki sabrettim 29 gün kaldı doğuma. Doğum bitsin hemen yiyeceğimmm