ezgitrmn96 İnstagramda bir sürü sayfa var ama güvenilirliğğnden emin olamadım eger fiyat uygun olursa hastane cıkısı pahalı gelirsede sadece tulum sapka yaptırıcam isimli bana önerebileceginiz sayfalar var mıdır?
Babykkh ezgitrmn96 atölye rakun .ben yaptırdım çok memnun kaldım tavsiye ederim yalnız 30-35 gün teslimat süresi var haberiniz olsun
Babykkh ezgitrmn96 bu sayfa nakış olarak yapıyor,baskı olarak tercih edersiniz daha uygun butik bebecik var görümcem için de orda yaptırmistik onu da tavsiye ederim
znkara ezgitrmn96 mell_tasarim dan yastık yaptırdım nakışlı 15 gün dedi 10 günde kargoladı süreçten gayet memnun kaldım
Elifcee25 ezgitrmn96 Ben instagrama gvenemem oglumda dolandrilmstm zaten. Trendyoldan yaptrdim cokda gzel kaliteli geldi ayşenin hobi dnyasimi ne hatrlamiyorum ama saticinin adı oyle bseydi cokda hzli geldi fyatida normal bnce dger syfalarla ayni
esraabayar ezgitrmn96 ben Instagramda bebeqon sayfasından aldım resim nasıl yükleniyor bilmiyorum ama gayet güzel geldi. Üstelik teslimat süresi uzundu isme özel ürün ve yoğunluk olduğu için ben doğumuma az kaldı diye ricada bulundum sağolsunlar daha hızlı bir şekilde yapıp gönderdiler.
esraabayar ezgitrmn96 10gun içinde geldi bebeqon sayfasından tâbi ben rica da bulundum günüm az kaldığı için onlarda kırmadı sağolsun
booksmom  İnstagramda bebekdesen sayfasından yaptırdım 10 günde geldi. Çok beğendim memnun kaldım ☺️
esraabayar ezgitrmn96 dilerseniz alabilirsiniz gayet güvenilir bı sayfa internetten de Instagram danda sipariş alıyorlar ben çok beğendim