tatlibebegim_ _Anonimdenim benim şuan 11 haftalığım 1 haftaya yakındır yiyorum valla gamzeli olsun diyee🙈 benim bi sağlık hocam vardı bebeğinin o derece gamzeleri vardı dedim hocam ne yaptınızda böyle gamze oldu ayva yedim hep gebelik boyunca dedii o yüzden bende yiyorum sürekli birazcık tuz ve limonla harika oluyor🫢
MelteM2cck _Anonimdenim ayva hiç yemedim ama kızımın yüzünde 2 tane gamzesi var. Gamze için değil de yüzü güzel olsun diye ayva huyu güzel olsun diye Hurma tavsiye edilir dini kitaplarda.
Boncukk123 _Anonimdenim evet ya gerçekten oyle hepsınde var bende istiyorum kaçıncı haftada tüketmek gerekiyor 🥰 eşimde bende gamzeliyiz ama riske atmayalım 😂
Gizemd-01 _Anonimdenim bunu hiç duymadım. Benim sağ yanağımda gamze var sol yanağımda yok. Ayva yemek gamze yapıyorsa bizde yiyelim 😀
Opheliaxxx Melodimm ayva yiyip yanaklarınıza bastırmanız lazım. Bir de karnınızın iki kenarına. Yani batıl inanç tabi bilimsel değil ama benim etrafımda herkesin olduğu için denemekten zarar gelmez 😂
Sukrancinar-42 Bende 22. Haftamdayim denemekten bir şey kaybetmeyiz bence. 😁Gamze yapar mı bilmiyorum ama çinko içerdiği için hamilelere çok faydalı zaten ayva 😃
_Anonimdenim Sukrancinar-42 ve peygamber efendimizin bir hadisi var hamilelere ayva yedirin bebeğiniz güzel olsun gıbı bısey okumuştum
Sukrancinar-42 _Anonimdenim bende duydum sanki öyle bir hadisi şerif emin olmadığım için yazmamıştım 🤗
Sukrancinar-42 _Anonimdenim ayrıca kızım da denedim son aylardaydi ama yinede az da olsa gamzesi var 🤭
Haticemre21 _Anonimdenim yeni duydum ben de ilk kızıma hamileyken hiç yemedim nedense ben de bebek tüylü olur diye duymuştum hep 😀 o yüzden yemedim ama kızım gene gamzeli doğdu çünkü ben de gamzeliyim 😁😀
Sevdaltun Benimde gamzem var esiminde doktorlar buna çok gülüyor ayva olayına sadce bebeğin gelişimi için iyi alakası yok diyorlar dediğim gbi eşimde de var bende de bakalm kızımda olcakmi 😁😁
Opheliaxxx _Anonimdenim teyzem 3 çocuğuna da yaptı üç çocuğu da gamzeli hem de baya gamzeli. Halam da son çocukta öğrendi ilk iki çocuğunda gamze yok küçük gamzeli 😂 ben daha ayva çıkmadığı için yapmadım ayva çıkar çık az yapıcam. 😍
Melodimm Opheliaxxx Aynen😂Ama ben simdi yiyemiyorum.Gebeligin başında yedim.Simdi görmek bile istemiyorum🥲
Nurr_22_22 _Anonimdenim ayva zamanı geldi bitene kadar yedim valla çok belli değil ama gamzeleri var kızımın gülünce çıkıyor