tugcesakzci Lyl__ Lyl__ ilk bebek hareketini 17.haftamda hissettim, şuan 23+4 olduk. 20 den sonra hareketleri daha net hissedilir oldu bu hafta itibariyle de dışarıdan çok net görülüyor. Karnım henüz daha çok küçük ayva göbeği gibi 😂😂
Faide2147 Lyl__ ben 18 haftalığım karnım 3. Aydan itibaren hafiften çıkmaya başladı 2. Gebeliğim olduğu için 14. haftanın sonunda hissetmeye başladım hareketlerini 🥰🤩
HilalYlmz Lyl__ 18 haftalığım benimde 2.gebelik olduğu için erken çıktı ama ilkinde 6.ayın başında belli olmaya başlamıştı 😊 ilkinde 17de hissettim bunda 15.haftanın içinde
mervemurat16 Lyl__ 15.ci haftada %80 kız denildi 16.cı haftasında kesin kız oldu 21.ci haftada detaylıdada kız olduğu kesinleşti tamamen
tugcesakzci Lyl__ 16+5 te öğrendim canım doktorum emin olmadan söylemedi 2 kere ayrıntılıya girdim bir özelde bir devlette cinsiyeti değişmedi erkek dediler hep
Deletedmom_93 22+4 deyim. Karnım 20 haftalıkken çıkmaya başladı. İlk gebeliğim 17+1 de ilk hareketini hissettim.
Smyye0303 Lyl__ ikinci gebeligim 18.ci haftada pıt pıt hafif hareket etmeye başladı 5.ci ayda cikti yavaştan ben bide zayıfım yani 😅şimdi 25 haftamız doldu
01180322 Lyl__ 27 haftaligim🌸ilk gebeliğim ve 16 da minik hareketleri hissettim doktor zayifsin ondan dedi. 21 de fln belliydi biraz. Hamile gibi değilde göbekli gibi 😁
petekceee Ben üç aylık gebeyim karnım var ama ayva göbeği gibi yeni yeni yukarı doğru şişiyor bir kilo almışım ama dışarıdan kimse hamile olduğumu anlamıyor yani 😅