Tugceinciuak Eveeet şükür ki pazartesi günü doğurdum kızlar genel anestezi ile sezeryan doğum yaptım benim gibi merakli olanlar icin her detayını anlatmak istiyorum öncelikle sabah 7 gibi hastaneye gittik kan aldilar damar yolu actilar sonda taktilar ben uyusunca takmalarini istedim ama anestezi bebege ulaşmadan hemen bebegi almak gerekiyor diye uyumadan taktilar 8 bucuk civari beni doguma aldilar ameliyathaneye indikten sonra hatirladigim sey kollarimin bacaklarimin baglanip karin bolgeme soguk birşey sürülüp ilaci veriyoruz dedikleri 3 5 saniye sonrasi bende yok 🤣 uyan bitti dediklerini hatirliyorum bi de odadaydim uyandigimda cocuga meme vermeye calisiyolardi bi yandan ama dikiş sizlamasi ve adet sancisi gibi bir sanciyla uyandim en zor yanı oydu ilk bi saat zordu sonra vucudumu silmeye bez değiştirmeye geldiler biraz karnima bastirdilar kanama artti ondan sonra dahada rahatladim. Sonra sonda cikardilar Sonda cikarma islemi benim canimi acitti hissetmeyenler de var ama bünyeyle ya da takan kişiyle ilgili olabilir 🤷🏻♀️ onun disinda ne kadar yururseniz o kadar hizli toparlaniyorsunuz bence ben kendimi zorladim çünkü agrisada ama geciyor bitiyor gerçekten yavrunuzu kucaginiza alinca unutuyosunuz 😊 ben hastanede kayisi hosafi cok tukettim faydasini gördüm sezeryan normal ikisinin de zor yanlari var bence biri birinden daha kolay diyemeyiz gun sayanlara kolay dogumlar diliyorum 😌
Lou Tugceinciuak geçmiş olsun 🙏🏻 bende sizin gibi genel anesteziyle sezeryan istiyorum. Sondayı bende uyutma işleminden sonra isteyecektim sonda takılırken acıdı mı ?
Nurr29 Gözünüz aydınn sağlıkla büyütün bebişinizi inşallah 🌸 özelde mi doğum yaptınız, ilk gebeliğiniz miydi
Nurr29 Tugceinciuak isteğe bağlı mı sezeryan oldunuz bende devlette doğum yapacağım sezeryan istiyorum ama bi sorun olmadıkça sezeryan yapmıyorlar 🥺
aminehumamoms Nurr29 maalesef yapmıyorlar insanın canına tak ettirene kadar normal doğum diye diretiyorlar ama bazı durumlardada normal doğum olmuyor çünkü anne bebek tehlikede olabilir bende bu yüzden özelde sezeryan yapıcam bidaha dünyaya gelmiyicez dedim neden canım bukadar yansın ki çok zor valla offf düşündükçe uykularım kaçıyo
Tugceinciuak Lou genel anestezi de olmuyormus bebege ulasmadan hemen bebegi almalari gerekiyomus biraz acidi ama hic hissetmeyenler de varmis
Tuvvba96 Tugceinciuak Gözünüz aydın🥰🧿, kendi doğumum aklıma geldi de, ne sonda, ne ameliyat, ne de ilk ayağa kalkış, en çok zorlandığım 2 defa uygulanan karına baskı yapılması tüylerim ürperdi şimdi bile 🫠🥲🥲
Tugceinciuak Tuvvba96 Teşekkür ederiz 🥰 Bende karnima bastirilinca kanama arttigi icin dikislerim rahatladi benim icin zor sonda kismiydi malesef 🥲
cansbade Tugceinciuak planlı sezaryen olcam sizin gibi genel anesteziden çok korkuyorum ve sonda olayıda kafama takıldı suan ondanda korktum doğumum haftaya 🥹
Tugceinciuak cansbade bence hic korkmayin cunku kisiye gore gercekten degisen bir durum ben en cok karna bastirma isinden korkuyordum agrimadi aksine rahatladim