Kızlar tam 11 gün önce güzel kızımı kucağıma aldım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🌸
Hpv siğili olan anneler varsa sorunuz cevap verebilirim.
11 gün önce siğilden dolayı zorunlu sezaryen oldum kızlar buradaki tüm hikayeleri okumuştum etkilenmiyorum sanarak hemde ama ben ameliyathaneye girdim ve burdaki okuduğum tüm hikayeler gözümde canlandı resmen ağlama krizine girdim bence olumsuz hiçbir şeyi okumayın bilinçaltınıza işliyor. Neyse ben ameliyata girdim ve birden canlanan senaryolar yüzünden ağladım sağolsun ameliyathane görevlileri beni sakinleştirdiler. Odada damar yolumu 3 kez açtılar canımdan can gitti belden iğneye gelince bırakın ağrıyı his bile olmadı hemen uyuştum doktorum geldi sohbet ettik gayet sakinledim onu da görünce sadece bebişin kafası biraz büyük diye kaburgalarıma inanılmaz bi baskı yaptılar biraz rahatsız etti bunun üstüne konuyu dağıtmak için ameliyatta bana bir daha doğurur musun diye sohbet için soru sordular aslaaaa dedim ama şimdi 11. Günümdeyim 28 kilo almıştım 13 kilosunu verdim bile tüm işimi kendim yapıyorum şimdi sorsalar doğururum derim 🫠
yok ilk kalkma zor yok gazım çıkmadı yok ameliyatta kesiyi hissettim belden iğneden ölecem sandım midem bulandı hepsi hikaye çocuk yanağa değince zaten inanın her şey geçiyor.
Biz çok güçlüyüz Allah bize inanılmaz bi güç vermiş. Siz sadece duanızı edin. Allah bir avazda kurtarsın inşallah 🙏
Hpv siğilimi de aynı ameliyatta yaktırdım ondan yana da bir sıkıntım olmadı. Varsa sorunuz cevap verebilirim.