HilalYlmz 18+1 günlük oldu minik prensesim bugün görüş günümüzdü bi an hiç gelemeyecek sandıydım😂🥲 280 gramcık olmuş hanımefendi bende 2 kilocuk almışım 🙈😂 sizler nasılsınız canım anneler 🌸
Adgg HilalYlmz bende 18 haftalık bir günüm en son 16 . Haftada gittim detaylıya gidicem 21.haftasında şu an da hiçbir bilgim yok
Meriva HilalYlmz Merhaba bizimde 18+4 haftalık. Haftaya doktor kontrolümüz var. Birkaç gündür bir anda karnımda kalp atışı gibi hissediyorum. Sizde de oluyor mu ☺️
Meriva HilalYlmz Merhaba bizimde 18+4 haftalık. Haftaya doktor kontrolümüz var. Birkaç gündür bir anda karnımda kalp atışı gibi hissediyorum. Sizde de oluyor mu ☺️
dnzmom_ HilalYlmz yaa benim karnım minicik hareketlerinide hissetmiyorum henüz, bugün 18 hafta olduk, acaba sizde karın büyüme durumu nasıl bana garip geliyor minik karnımın olması
Meriva HilalYlmz 18 haftadan önce daha kıpırtı gibiydi ama 18. Haftada daha netleşti kalp atışı gibi olması da insanı heyecanlandırıyor acaba hıçkırık mı tutuyor ☺️
HilalYlmz dnzmom_ ilk gebelikte benimde öyleydi 6.ayda adam akıllı çıkmaya başladı ama şimdi belli oluyor 20.haftaya kadar bazıları hissedemeyebiliyor canım