Zmra-13 Boncukk123 Bende senin gibi adetim 3 gün gecikti öğrendim ama değerim 9.48 çıktı doktor çok yeni değerinin yükselmesini beklycez dedi bugün tekrar kan aldı sonuç için tekrar gidicem gibi e nabızda çıkmadı bi türlü
Boncukk123 Zmra-13 gec döllenme olmuş olabilir canım o yüzden dusuk çıkmıştır dediği gibi düzenli artış önemli insaAllah keseyi görüp kalp atışını da duyarsın ☺️🌸
Zeynepacaryagz_ Bnnmde 4+6 bnde 8 gun oldu ogreneli ve tehlikem var progestan kullaniyorm fitil olrak betam 23 ekimde 3848 cikti daha dun acile gittm gene karinmda ultrasyona baktilae gene gorunmedi kese ama vajinalultrasyonda gorunuyor allah yardimcimz olsn
97-Mucize Zeynepacaryagz_ kese görünmeden progestan veriyorlarmı canım bana vermedi ilaç falan içimde şüphe kaldı 5 hafta falandı ultrasonda görünmedi kese açık pembe gibi akıntım başladı dedim doktora bişey demedi cevap bile vermedi doktordan eve geldik akşamına kanamam başladı üç gündür devam ediyor burda okudukça belki ilaç verseydi böyle olmazdı diyorum kendi kendime. Beta ilk öğrendiğimde 37 di sonra ultrason günü 172 çıktı
Zeynepacaryagz_ 97-Mucize vajinal ultrasykndan bakilinca gorunuyo ama daha cok cook kucukmus ztn beta 5000 ustu olunca karindan gorunuyor ve bana verdi ya progestan siz vajinal ultrasyndan bakildnz mi ki ve doktr dedimi trhliken var diye ve dikkat et ya doktr bana dedi kanaman olirsa direk gel cnku bi kez daha dusuk yapmistm bu sefer riskli gebelik sayiliyosn dedi
97-Mucize Zeynepacaryagz_ beta değerim 172 di karından ultrason baktı kese yok dedi kanamamdan bahsettim hı hı deyip geçti resmen hiç alttan muayene lafı bile geçmedi cmv değerim yüksek çıkmıştı direk oraya yoğunlaştı kan falan verdim
aminehumamoms Cankuss35 ben çook geç öğrenmiştim 8haftalıkken hiç ama hiç belirtisi olmadı taaki mide bulantısı ve karın ağrısına kadar
Cankuss35 aminehumamoms çok ilginç gerçekten ben göğüs ağrısından öldüm ordan anladım normalde hayatta ağrımazdı
Merymi Cankuss35 gittim kontrole ama dr hala göremeyiz dedi kalp atışını da dinletmedi bebek ne zaman görünüyor kesede tam olarak acaba
Cankuss35 Merryy22 herşey normal güzelim çok şükür duyduk kalbinide çok kibar kendisi 😂❤️🙏🏻 siz n’aptınız nasıl gidiyor
Cankuss35 dhbetul adet günümde test yaptım 3 haftalık gösterdi herkesin değişiyor adet günü yumurtlaması o yüzden öğrendikleri hafta farklı oluyor