Cankuss35 Merryy22 çok halsizim ben hala biran önce 3 ayımın bitmesini istiyorum ağlıyorum bazen çok zor geçiyor benim
Cankuss35 Ahsenmna evet biraz bekle 4-5 gün sonsa tekrar ver sürekli vermek iyi değil kanından besleniyor çünkü
Cankuss35 Merryy22 ay valla psikolejim bozulacak artık yemek bile yapamaz hale geldim doktor normal diyor ama gerçekten normal mi bilmiyorum
Merryy22 Cankuss35 normal tabi kuzum herkesin hamileliği bünyesi bir değil ki seni de halsiz düşürmüş, bazen bende kafamı bile kaldırmak istemiyorum hormonların etkisi tabi
fatmasezgin Bende erken ögrendim beta hcg 55.2 ögrendigimde dr gittik kese görünmedi 3 kere kan verdim artış normal çarşamba günü gidicem görürüz inşallah keseyi erken ögrenince zamanda geçmiyor bir türlü
Merryy22 Cankuss35 Ben sabahları kötü oluyorum sanki hiç bişey yememiş gibi midem değişik oluyor ya yiyorum aradan vakit geçiyor yine bişey yememiş gibiyim😅 çokta yemek istemiyorum bana gelmesin kilo😅
berna-24 Cankuss35 ben oğlumu 3 haftalık öğrendim 385 beta çıktı sizin beta 25 işe bence çok düşük şimdiki gebeliğimi de adet günü öğrendim 700lerdeydi beta iki günde bir artması gerekiyor. Bundan önce kimyasal gebelik geçirmiştim beta 3 çıktı sonra arttı arttı bı anda 70deyken falan düştü regl oldum. İnşallah öyle bişey değildir iki gün de bir beta veriniz.
Cankuss35 Merryy22 evet benımde inanılmaz iştahım açık yiyorum iki saat sonra sanki hiçbişey yememişim gibi bir acıkma . Ama normal bi acıkma değil bence bu bebekten kaynaklı kuzum ya . Kiloyu bende kafaya takıyorum bakalım kaçla doğuma gidicez 😂🥲
Mehtapkbrekmn nazel123 ben adete döndüğü zaman anlamıştım kimyasal olduğunu 1mayısta kanamam olmuştu o gce hemen kanda 333çıktı 3mayısta 135 5mayısta 53e düştü
nazel123 Mehtapkbrekmn benimde öyle oldu kimyasalmış şimdi gebe misiniz ne kadar zaman sonra hamile kaldınız
Merryy22 Cankuss35 illaki alınıyor da bebelerle uğraşırken veririz bişey olmaz😅 72 kilo da benim bakalım neler bekliyor bizi😂
Anonim28 Regliden 3 gün önce erken gebelik testinde öğrendim. Regli günü beta 181,55 çıktı çarşamba günü randevum var uygulamaya göre şu an 5+1 gözüküyor.